Palandöken Belediyesi göz doldurdu

Palandöken Belediyesi, ilk kar düştüğü günden itibaren yaptığı itinalı çalışma ile vatandaşın takdirini kazandı.

Tarih: 09.12.2023 16:27
Palandöken Belediyesi göz doldurdu

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ

İlk kar yağışının başladığı günden itibaren çalışmalarını itinayla sürdüren Palandöken Belediyesi kar temizleme ekipleri vatandaşın takdirini kazandı. Palandöken Belediyesi’nin hummalı çalışmaları için teşekkür eden ilçe sakinleri, “Bizi zan altında bırakmayan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar. 

“Kar yağdığı andan itibaren ekipler hemen erken saatlerde yollarda temizliklere başladılar. Öğlene kadar zaten yolların genelini temizlediler. Daha sonra sokakları kaldırımları temizlediler. Hepsinden Allah razı olsun. Palandöken’de çok yaşlı var, kar yağdığı zaman kaldırımlarda yürümeleri zorlaşıyor. Bu yüzden bunları yapmaları önemliydi. Biz onlardan memnunuz”

“BAŞKANIMIZDAN MEMNUNUZ” 

Palandöken Belediyesi’nin çalışmalarının disiplinli bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden vatandaşlar, bu başarının arkasında Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ın olduğunu söyledi. “Başkanımıza güvenimiz sonsuz, yaz kış her zaman bizi düşünüyor” şeklinde konuşan ilçe sakinleri, “Gerek merkez olsun gerekse köyler olsun hiçbir zaman kimseyi unutmuyor. Tekrar başkanımız olmasından yanayız” şeklinde konuştu.