PALANDÖKEN İLÇE TAPU 18 BİN 605 TAPU İŞLEMİ YAPILDI

Erzurum Palandöken İlçe Tapu Müdürlüğü, 1 yıl içinde 18 bin 605 tapu işlemi gerçekleştirdi.

Tarih: 29.10.2023 16:26 Güncelleme: 29.10.2023 16:27
PALANDÖKEN İLÇE TAPU 18 BİN 605 TAPU İŞLEMİ YAPILDI

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş 

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Palandöken İlçe Tapu Müdürü Fatih Akpınar, bir yıl içerisinde 18 bin 605 tapu işlemi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Akpınar,” Erzurum Palandöken ilçe tapu Müdürlüğü olarak bir yıl içinde 18 bin 605 tapu işlemi gerçekleştirdik. İnsanlarımızın tapu sınırlarında büyük bir hassasiyeti var. Eğer yarım metre yanlış yapsak büyük sıkıntılar çıkabiliyor. Tapu ile ilgili çalışmalarımızda ise, Malum bizim her ilçemizde bir tapu müdürlüğümüz var. Erzurum’da tapu ve kadastro hizmetlerine son yıllarda gerçekten yeni bir vizyon kazandırıldı. Gerek teknolojik, gerek insan kaynakları bakımından güçlendirilen kurumumuz, aynı kalitede ilçelerde de hizmet vermeyi hedefliyor. Bu çerçevede ilçelerimizdeki tapu müdürlüklerimizin eksikliklerini gideriyor, gerekli fiziki düzenlemeleri yapıyoruz. Günümüzde uydu sistemleri kullanılarak yürütülen birçok hizmet gibi, artık kurumumuzda da hizmetler teknolojinin en son imkânlarından faydalanılarak verilecek. Sistemin kullanılmasında herhangi bir sorun yok; teknik ekiplerimiz büyük bir özveriyle en kaliteli hizmeti üretebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar.  Personellerimizin her biri, vatandaşımıza en kaliteli hizmeti verebilmek için büyük bir özveriyle çalışıyor.”

Vatandaş memnuniyetini esas alınıyor

“ Bu nedenle yeni başarıları elde edeceğimize yürekten inanıyorum. Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinin fiziki koşulları ve mekânsal sorunları da büyük ölçüde çözülmüştür. Tapu ve Kadastro ile ilgili uygulamalarda görevlerimizi yerine getirirken, vatandaş memnuniyetini esas alan, adalet, dürüstlük, saydamlık, tarafsızlık, hesap verebilirlik ve kamu yararını gözetme doğrultusunda çalışmalarımız devam edecektir. Bu gün geldiğimiz noktada vatandaşımızın tapu ve kadastro işleri daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabileceği hale gelmiştir ve daha da bu durumlar hızlanacak ve kolaylaşacaktır.”