PALANDÖKEN´DE OKULLAR YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR

Palandöken Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, yeni eğitim-öğretim dönemine yönelik olarak okullarda yaptıkları çalışmaların detaylarını GÜNEBAKIŞ´a paylaştı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
PALANDÖKEN´DE OKULLAR YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR

NESRİN ÇETİNKAYA / FGÜNEBAKIŞ

Kendi bütçeleri ile okullarda acil olan tamirat ve tadilat çalışmalarını yaparak yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlandıklarını kaydeden Palandöken Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, öncelikli olarak su tesisatı, çatı ve ıslak zemin gibi sorunların giderildiğini belirtti. Şuanda 3 okullarında Erzurum Büyükşehir Belediyesinin tamirat ve tadilat çalışmaları yürüttüğünü söyleyen Gazioğlu, bu doğrultuda kendilerinden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Palandöken ilçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar´a teşekkürlerini sundu.

OKULLAR YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR

Konuya ilişkin değerlendirmelerini paylaşarak, okullarda yürütülen çalış- malarla ilgili bilgiler aktaran Gazioğlu, ?Okullarımızın tadilat ve tamirat çalış- maları hızla devam ediyor. İmkânlarımız nispetinde ilçe olarak bizde ki bütçemizde acil olan okulları- mızın tadilatlarını yapıyoruz. Tabi bu bütçemizin oranı oldukça az. Örneğin çok acil olan su tesisatı, çatı, ıslak zemin dediğimiz kalebodur, fayans gibi tamirat, tadilat işlerini kendi büt- çemiz ile yapmaktayız. Erzurum Büyükşehir Belediyemizin şuanda 3 okulumuzda çalışması var. Bir ilkokulumuz daha var sırada inşallah onlarında gerekli olan çalışmaları yapılacak. Buna anlamda Büyükşehir Belediyemize başta başkanımız Mehmet Sekmen´e ve beraberinde ki ilgililere olmak üzere okullarımızın tamirat ve tadilat işlemlerinde bize gösterdikleri katkıya teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar çok sayıda okulumuzun tamiratını yaptılar ama daha bitmedi yine var. İnşallah sona yaklaş- tık. Hazırlık olarak boya, temizlik ihtiyacı olan okullarımızın badanasını yaptırıyoruz. Şuan köy okullarımızın bu anlamda çalışmaları devam ediyor. Malumunuz olduğu üzere devletimiz öğrencilerimize ücretsiz kitap dağıtımında bulunuyor. Şuanda kitaplarımızda gelmeye devam ediyor, bu işlemde tamamlandıktan sonra en kısa zamanda okullarımıza dağıtımımızı yapacağız. Öğrencilerimiz okula geldiklerinde kitaplarını da sıralarında hazır bir şekilde bulacaklar. Bu anlamda da çalışmalarımız sürüyor. Yine ilçe Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar sağ olsun desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemiyor, okullarımıza çeşitli yardımlarda bulunuyorlar, bu anlamda da baş- kanımıza sonsuz teşekkür ederim? ifadelerine yer verdi.