Palandöken'in 12. Hafta Rakibi Kelkit

Palandöken Belediyesi Spor, kritik Karşılaşma için Gümüşhane'de.

Tarih: 30.12.2023 00:29
Palandöken

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş 

Erzurum'un Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Palandöken Belediyesi Spor, ligin 12. haftasında Gümüşhane temsilcisi Kelkit Gücü Spor ile zorlu bir müsabakaya çıkacak. Ligin 11. haftasında Doğubayazıt Futbol Spor Kulübü ile karşılaşması kötü hava koşulları nedeniyle ertelenen Palandöken Belediyesi Spor, bu kez Gümüşhane deplasmanında Kelkit Gücü Spor'a konuk olacak. Önceki hafta oynanan maçta kötü hava şartlarından dolayı ertelenen Palandöken Belediyesi Spor - Doğubayazıt Futbol Spor Kulübü maçının ardından takım, Gümüşhane'de galibiyet arayacak.

Ligin 11. haftasında Kelkit Gücü Spor, Kars 36 Spor ile karşılaşırken, aldığı mağlubiyetle dikkat çekti. Kelkit Gücü Spor kalesinde 9 gol görmüş ve rakip takım sadece 1 gol yemişti. Palandöken Belediyesi Spor, ligde şu ana kadar topladığı 11 puanla 10. sırada bulunuyor. Diğer taraftan, 13. sırada bulunan Kelkit Gücü Spor ise henüz puanla tanışamadı. 

Karşılaşma, yarın saat 13:00'te Gümüşhane'de Kelkit İlçe Stadı'nda gerçekleşecek. Futbolseverler, heyecan dolu mücadeleyi takip etmek için saha kenarındaki yerlerini alacak.