PALERİUM AVM YEMEK FİYATLARI BAKIMINDAN SINIFTA KALDI!

Çoğu genç ve orta yaşlı vatandaş AVM’nin yemek fiyatlarından şikâyetçi durumda.

Tarih: 27.08.2023 15:39
PALERİUM AVM YEMEK FİYATLARI BAKIMINDAN SINIFTA KALDI!

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet Yılmaz 

Vatandaşlar fiyatların bu kadar artmasından dolayı hasret kaldıkları, yemek istedikleri yiyecekleri eskisi gibi artık yiyemediklerini söylüyorlar. Bazı Erzurumlu vatandaşalr AVM fiyatlarının eskisi gibi olması için önce ekonominin düzelmesi gerektiğini düşünürken bazıları ise “AVM’lerden yemek yeme gibi bir zorunluluğumuz yok” diyerek tepkisini gösterdi. 

İsa Ceylan, “32 yaşındayım ve uzun zamandır çalışıyorum. Günümüzde biliyoruz ki elimizden telefonlarımızı hiç düşürmüyoruz. Karşımıza o kadar çok reklam çıkıyor ki bu reklamlardan çoğu da yemek reklamı oluyor. Örneğin sürekli karşıma hamburger çıktığı zaman benim canım hamburger yemek istiyor. Tamam, bazı insanlar evinizde yiyin gibi tabirler söyleyebilirler. Ancak insan da ki şu gördüğünü istemesi olayı bitmiyor. Ben yemek istediğim şeyleri AVM’lerde yiyemiyorum. Çünkü pahalı, gerçekten pahalı sadece bu Palerium AVM değil diğer yerlerde pahalı. Hayvancılıkla ünlenöiş şehrimizde eti böyle pahalıya yememiz gerçekten saçma bir durum.” 

Erdem Pali, “Ben yıllardır Erzurum’da yaşıyorum, burada ki yemek fiyatları o kadar yüksek ki özellikle ilçelerde ki fiyatlar. Ben dışarıdan yemek yemeyi sevmiyorum. Fakat çocuklarım, eşim bazen onları yemeğe götürmemi istiyorlar. Tabi hayır diyemiyorum. Çocuklar hamburger yemek isteyince mecbur AVM’ye gitmek zorunda kalıyoruz. Bize yakın olan AVM’de burası, Palerium AVM. Hamburger fiyatlarına bakıyorum, bir de gitrdikleri hamburgerlere bakıyorum. Gerçekten 260 TL verip de en bunu mu yedim diyorum. İçinde ki malzemeyi az koyuyorlar, ekmekler küçük, buna rağmen o fiyata da satabiliyorlarsa valla onlara helal olsun diyorum.” 

Kenan Akyayla, “Bu fiyatlardan şikayetçi olmayacak insanlar yaşam kalitesi bakımından iyi durumda olan insanlardır. Bırakın gitsin yesinler. Bizim orta sınıf milletimiz gidip parasını bir parça hamburger için veriyor sonra da bu fiyatlar neden pahalı diyorlar. Yemeyin oralarda. Evde annenizin eşinizin yaptığı güzel yemekleri yiyin.”