PALERİUM AVM’NİN ARKA KAPISI NEDEN KAPANDI?

Palerium AVM yönetimi merak edilen soruyu yanıtladı.

Tarih: 17.12.2023 12:43
PALERİUM AVM’NİN ARKA KAPISI NEDEN KAPANDI?

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Erzurum Cumhuriyet Caddesi’nde yer alan, cadde ekonomisine can veren Erzurum Palerium AVM’nin arka kapısı kapatıldı. 

ÇIKAR SÖZ KONUSU MU? 

Muratpaşa esnafı ise bu duruma tepki gösterdi. “AVM’nin arka kapısı kapalı kalırsa işlerimizde azalma yaşanır” şeklinde konuşan Muratpaşa esnafı, kapının ne zaman açılacağını merak ediyor. 

PALERIUM AVM YÖNETİMİ NE DEDİ?

Bu durum karşısında Palerium AVM yönetimi açıklamalarda bulundu. 

Arka kapının çeşitli sebeplerden dolayı kapatıldığını söyleyen yönetim kurulu, bu sebeplerden bahsetti. 

“Arka kapının kapatılmasının birinci nedeni AVM içerisinde ki tadilattır. Arka tarafta ki döner kapının bakımı yapılıyor ve X-Ray cihazının tamiri yapılıyor. Kapının açık olması durumunda dışarıdan kötü bir görüntü oluşacaktır. Başka bir neden ise arka kapının olduğu katta çeşitli yenilikler yapılıyor. AVM yönetimi olarak aldığımız bazı kararlar doğrultusunda bazı değişiklikler yapılacak. İkinci bir neden ise AVM’ye giren kişi sayısını analiz etmektir. AVM’ye giren ayak sayısı tutulacak, alış veriş yapan veya yapmayan fark etmeksizin bu kişilerin sayısı alınacak. Bir veri analizi yapılacak. Bir diğer neden ise AVM’ye giren topluluğun AVM’de alış veriş yapan ve AVM esnafı tarafından ne kadar istenmeyen bir kitle olduğunu ölçmek.”

ARKA KAPI AÇILACAK MI?

Açıklamalarının devamında AVM yönetimi verilerin toplanacağını ve kurul tarafından arka kapının tekrar açılıp açılmaması konusunda karara varılacağını söyledi.