Performans yerlerde sürünüyor

Haftalardır sahada dökülen birçok oyuncunun kötü performansı tepkilere neden olurken, yönetim kanadından da futbolculara yönelik hiçbir tepki verilmemesi ise şaşkınlıkla karşılanıyor.

Tarih: 21.04.2022 17:02
Performans yerlerde sürünüyor

Sinan AYDIN

Tuzlaspor ile 1-1- bvrabvre kalarak ilk iki şansını kaybeden BB Erzurumspor'da, Muzaffer Bilazer'in yanlış kadro ve oyuncu değişikliklerinin yanında oyuncuların  değim yerimnde ise yerlerde sürünen performansı da etkili oldu. Haftalardır sahada dökülen birçok oyuncunun kötü performansı tepkilere neden olurken, yönetim kanadından da futbolculara yönelik hiçbir tepki verilmemesi ise şaşkınlıkla karşılanıyor.

UMUTLARI TUZLASPOR YIKTI

Balıkesir ve Bolu galibiyetleriyle ilk iki için umutlarını yeşerten BB Erzurumspor’un umutlarını Tuzlaspor yıktı. Şenol Fidan’ın Tuzlası, daha ilk dakikada Ezeh’le 1-0 öne geçti. Dadaş Olanare’nin süper golüyle skoru 1-1 yaptı. Teknik Patron Muzaffer Bilazer’in talebeleri galibiyet golünü bulamayınca, sahadan 1 puanla ayrıldı. Bu sonuçla Dadaşlar, ilk iki şansını mucizelere bıraktı. Bu skorun ardından Erzurumspor puanını 51 yaparken, Tuzlaspor puanını 42 yaptı.

GÖKTUĞ KALE DEÇ GÜVEN VERMİYOR

BB Erzurumspor’da kaleci Jakub Szumski ile stoper Mustafa Akbaş sarı kart cezalısı oldukları için Tuzlaspor’a karşı forma giyemediler. Muzmin sakat Aykut Demir'de yine sakat olduğu için kadroda yer almazken, forvet oyuncusu Oltan Karakullukçu da 21 kişilik maç listesinde yer almadı. Jakub Szumski'nin olmayışı nedeniyle kaleye geçen Göktuğ, hiç güven vermedi. Toplara çıkmayarak kalvde çakılı kalan Göktuğ, savunma oyuncusu takım arkadaşlarına zor anlar yaşattı. Göktuğ'un sık sık kademe hataları yapması taraftarların yüreğini ağzına getirirken, yediği golde de burnunun dibinden giden topa hamle yapamadı. Taraftarlar, Göktuğ ile sezon sonu anlaşılarak gönderilmesi konusunda görüş belirttiler.

FUTBOLCULARIN KÖTÜ PERFORMANSI SORGULANIYOR

Haftalardır fubol adına sahada yokları oynayan BB Erzurumspor'da, başta Novikovas, Aly Malle ve Gökhan Alsan olmak üzere birçok futbolcunın kötü performans göstermesi tepki çekiyor. Takımın en zor döneminde hiçbir katkı sunmayan bu oyunculara Orhan Ovacıklı da eklenince, Erzurumspor galip geldiği malarda bile oldukça zorlandı. Taraftarların çok şey beklvdiği isimleri değim yerinde ise yerlvrde sürünen performansları sorgulanırken, yönetim kanadından da futbolculara yönelik hiçbir tepki verilmemesi ise şaşkınlıkla karşılanıyor.

İSTANBULSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bu arada Spor Toto 1.Ligin 34.haftasına deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor'da, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başlandı. Mavi Beyazlı futbolcular, tesislerde yapıkları antrenmanda teknik ve taktik çalıştılar. Yanlış kadro tercihine Olanare'yi oyundan alarak yanlış değişiklikler yapmayı da ekleyerek taraftarların büyük tepkisini çeken futbol sorumlusu Muzaffer Bilazer, maç sonrası yaptığı açıklamada hatalardan ders çıkararak İstanbulspor maçına hazırlanacaklarını söylemişti. İlk iki şansını kaybeden Muzaffer Bilazer ve talebeleri, playof'a kalmak için İstanbulspor maçından galip gelmek zorundalar. Ancak; futbolcuların kötü performansı ve sahadaki vurdumduymaz halleri, Muzaffer Bilazer'in ise teknik direktörlük konusunda yetersiz kaldığının Tuzlaspor maçında ortaya çıkması, taraftarların umutlarını hergeçen gün tüketiyor.