Personellere stres eğitimi

Palandöken İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, personellerin daha sağlıklı iletişim kurarak verimliliğin arttırılması için KUDAKA destekli ?Kurumsal Performansın Geliştirilmesi kapsamında Personelde Stres Algısının Giderilmesi Eğitimi Projesi´ni tam

Tarih: 01.01.0001 00:00
Personellere stres eğitimi

Günebakış/Muhammed COŞKUN

Gerçekleştirilen proje hakkında bilgiler veren Palandöken İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Metin Yiğit, uygulanan bu eğitim ile kurum personelinin çalışma performansının olumlu yönde etkileneceğine dikkat çekti. Yiğit, proje sayesinde özellikle çiftçilerle kurulacak iletişimin daha güçlü olacağına vurgu yaptı.

Hayata geçirilen projenin içeriği hakkında konuşan Yiğit, ??Kurumsal Performansın Geliştirilmesi Kapsamında Personelde Stres Algısının Giderilmesi Eğitimi Projesi´ni hayata geçirdik. Bu proje kurumumuz tarafından hazırlandı ve KUDAKA´dan desteklendi. Palandöken İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü toplantı salonunda İl Müdürümüz Osman Akar, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve 20 İlçe Müdürü ile kurum personellerinin katılımıyla grup halinde 2´şer gün eğitim yapıldı. Eğitimleri alanında uzman Dr. Mahmut Naci Çuhacı tarafından verildi. Müdürlüğümüz personelinin stresi tanımlayarak, stres sinyallerini fark ederek, yaşamlarındaki stresi kontrol altına alabilmek için kapsamlı bilgi sahibi olmaları amaçlandı. Ayrıca kişisel potansiyellerini kavrayabilmeleri, stresle baş edebilmek için gerekli kısa ve uzun vadeli yöntemler geliştirerek hemen uygulayabilecekleri becerileri kazanmaları da amaçlanmaktadır. Başta kurum içi, kurumlar arası ve özellikle şehrimizin üretim alanında büyük öneme sahip çiftçilerimiz ile iletişimde bu proje ile daha sağlıklı ve güçlü olacağına inanıyoruz. Bu da her alanda verimliliği arttıracaktır.? dedi.