Play-off aşkına haydi maça

BB Erzurumspor, evinde sezonun son maçını Keçiörengücü ile oynayacak. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular, play-off sıralamasında avantaj yakalamak için çok önemli olan bu maçta taraftarı Kazım Karabekir'e bekliyor.

Tarih: 11.05.2022 17:05
Play-off aşkına haydi maça

Sinan AYDIN

Süper Toto 1. ligin 37. haftasında Cumartesi günü evinde Ankara Kiörengücü'nü ağırlayacak olan Büüehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yüksek İrtifa Kamp mvrkezinde dün yapılan antrenmanda, futbolcular taktik ağırlıklı idman yaptı. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, oyuncularına Kiörengücü maçında sahada görmek istediği oyun kurgusunun provasını yaptırdı.

AYKUT DÖNDÜ, GÖKHAN KARDEŞ YEDEĞE...

Bu arada uzun süredir sakat olduğu için takımını yalnız bırakan başarılı savunma oyuncusu Aykut Demir'in de takımla birliklte çalışmalara katılması sevinç yarattı. Muzaffer hocanıon Aykut'un dönmesi ile savunmada çok bariz hatalar yaparak Gençlerbirliği maçında mağlubiyette büyük etken olan Gökhan Kardeş'i yedeğe çekmesi bekleniyor. Spor otoriteleri ve taraftarlar da, Gökhan Kardeş'in BB Erzurumspor'a play-off maçlarında çok zor anlar yaşatacağı görüşünde hem fikir oldular ve Aykut Demir'in dönmesinin takım adına büyük şans olduğu görüşünde birleştiler.   

FUTBOLCULARIN KEYFİ YERİNDE

Antrenmanlarda futbolcuların oldukça keyifli olduğu gözlendi. Ligi üç yada dördüncü sırada bitiren takımlar Play-off ilk maçlarında ikinci maçı evinde oynama avantajına sahip olduğu için, BB Erzurumspor avantajı yakalamak için Kiörengücü'nü mutaka yenmek zorunda. Bu nedenle Yönetim, teknik heyet ve futbolcular, play-off aşkına taraftarını yarın Kazım Karabekir stadyumunda yanında görmek istiyor.

TRİBÜNLER MUTLAKA DOLMALI

Cumartesi günü saat 16.00'da Kazım Karabekir Stadyumu’nda konuk edeceği Ankara temsilcisiyle tıklım tıklım dolu tribünler önünde maça çıkmayı arzulayan Erzurumspor'lu futbolcuların bu beklentisine, taraftarın nasıl bir karşılık vereceği merakla bekleniyor.  Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer, Keçiörengücü maçının ardından son bir maç kalacağını hatırlatarak, “Ondan sonra geriye Play-Off maçları kalacak. Takımımızı bu maçlara tıka basa dolu tribünlerle uğurlamak, moral ve motivasyon açısından büyük fırsat olacak. Bu anlamda taraftarlarımızın desteğini ve ilgisini bekliyoruz” şeklinde açıklama yaptı.