Point Fight’ın Kazananları Belli Oldu

Erzurum’da düzenlen Okul Sporları Kick Boks İl Birinciliği’nin kazananları belli oldu.

Tarih: 31.12.2023 16:27
Point Fight’ın Kazananları Belli Oldu

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş 

Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Kick Boks İl Birinciliği büyük bir coşkuyla tamamlandı. Birçok okuldan öğrencilerin katıldığı turnuva, kick boks tutkunları için unutulmaz anlara sahne oldu. Öğrenciler arasında rekabetin doruk noktaya ulaştığı organizasyonda, point fight kategorisinde küçük kızlar ve küçük erkekler arasında gerçekleşen müsabakalarda şampiyonlar belli oldu.

Point fight yıldız kız kategorisinde Erzurum'dan 2 farklı sikletten çıkan şampiyonlar, gösterdikleri üstün performansla dikkat çekti. Aynı şekilde, point fight yıldız erkek kategorisinde ise 2 farklı sikletten gelen şampiyonlar, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Şampiyonluk elde eden Erzurumlu öğrenciler, bir sonraki aşama olan gruplarda mücadele etmeye hak kazandı. Bu önemli aşamada, okullarını ve Erzurum'u başarıyla temsil etme fırsatını elde eden genç sporcular, büyük bir heyecanla müsabakalara hazırlanıyor.

Erzurum Okul Sporları Kick Boks İl Birinciliği, genç sporcular arasında dostluk ve rekabetin bir arada yaşandığı, sporun güzelliklerini sergileyen bir organizasyon olarak hafızalarda yer edecek. Turnuvanın ardından, sporcuların gruplarda elde edecekleri başarılar, Erzurum'un adını daha da yükseklere taşıyacak.

Point Fighting Yıldız Kız Şampiyonları

Belinay Nazlı Albayrak (Yıldızkent Borsa İstanbul Ortaokulu) 46 KG

Gamze Bakır (TOBB Efkan Ala İmam Hatip Ortaokulu) 50 KG

Point Fighting Yıldız Erkek Şampiyonları

Murathan Enes Atmaca (İbni Sina İmam Hatip Ortaokulu) 37 KG

Muhammet Bahadır Kurt (Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi) 63 Kg