Promosyonlar kalitede de düşüş yaşıyor

Kurumsal firmaların marka tanıtımlarını gerçekleştirerek müşteri hedef kitlelerini genişletmeyi amaçlamayan ve reklam tanıtımları olarak kullandıkları promosyonların kalitesi gün gittikçe düşüyor.

Tarih: 26.12.2023 00:43 Güncelleme: 26.12.2023 10:03
Promosyonlar kalitede de düşüş yaşıyor

www.erzurumgunebakis.com / Sedanur BİNGÖL

2024 promosyonları konusunda ciddi iş kaybı yaşayan elit baskı işletme sahibi İsrafil Toparlak, geçen seneye oranla bu yılki promosyonların daha ekonomik bazlı düşünülerek tercih edildiğini ifade ederek, “geçen yıl daha çok elektronik malzemelerden oluşan promosyonların bu yıl tercih edilmeyerek yerine anahtarlık, kalem, not defteri veya ajanda gibi ürünlerden oluşuyor” söylemlerinde bulundu. 

Promosyon ürün hazırlatan kişilerin bu yıl sadece yok dememek için hazırlattıklarını dile getiren Toparlak, “örfümüzde ve adetimiz de hediyeleşme olduğu için insanlar bunu benimsemiş ve her yıl düzenli olarak hazırlayıp verme gereği duyuyorlar. Geçtiğimiz yıllarda ekonomi bu denli kötü olmadığı için pahalı, kaliteli ve genellikle teknolojik aletler veya aksesuar tercih ediliyorken, şu an sadece alışkanlıktan kaynaklı yok dememek için yaptırıyorlar” şeklinde konuştu.