Protokole temiz taraftara pis koltuk!

Kazım Karabekir stadyumunda protokol koltukları temizlendi, diğer koltuklar temizlik yapılmadığı için taraftarlar toz ve kuş pisliği ile kaplı koltuklarda maç izlemek zorunda bırakıldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Protokole temiz taraftara pis koltuk!

Stadyumu b.k götürüyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligde mücadele edecek olan B.B Erzurumspor´da, önceki gün yapılan hazırlık maçında taraftarlara büyük ayıp edildi. Günler öncesinden hazırlık maçına davet edilen taraftarlar, Pazar günü oynanan hazırlık maçını, tozlu ve kuş pisliği içerisindeki koltuklarda izlediler. Protokol mensuplarının oturduğu koltuklar temizlendi ancak taraftarın oturduğu koltukların kuş pisliği ve tozlu olduğu görüldü. Kendi imkanları ile temizlik yaparak maçı izleyen fedakar taraftarlar, kulüp yönetimine büyük tepki gösterdiler. B.B Erzurumspor kulübü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında yaşanan anlaşmazlığı nedeniyle temizlik işinin kimde olacağı henüz netleşmemiş olan Kazım Karabekir Stadyumu, pislikten geçilmiyor. B.B Erzurumspor´un temizlik işini Gençlik v Spor İl Müdürlüğü´ne devretmek istediği,

AİLELERİ İLE MAÇ İZLEMEYE GELEN ONLARCA TARAFTAR GERİ DÖNDÜ

Şuan Erzurumspor kulübünde olduğu öğrenilen temizlik işleri yapılmadığı için, taraftarlar pis koltukları kendi imkanları ile temizlemeye çalışarak maç izlediler. Vefakar taraftara görülen reva büyük tepki çekerken, sorumluların acilen istifa etmesi çağrısı yapıldı. maç esnasında da ?sorumlular istifa´ tezahüratı yapan bazı taraftarlar, başta onursal başkan Mehmet Sekmen olmak üzere Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş´in sorumlular hakkında gerekeni yapmasını izlediler. Eşi ve çocukları ile birlikte Erzurumspor´un maçını izlemeye gelen onlarca taraftar ise, stadın pisliğini göründe tepki gösterip geri gitmek zorunda kaldılar.