Rakip Trabzonspor Dadaş önde oynayacak

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Bugün Trabzonspor´la Kazım Karabekir´de oynayacağı kupa maçının hazırlıklarını tamamladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Rakip Trabzonspor Dadaş önde oynayacak

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Bugün akşam saat: 17:30´da Kazım Karabekir Stadyumunda Trabzonspor´la oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçının ter antrenmanını Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Tesislerinde Yaptı. Mavi-Beyazlı futbolcular Teknik Direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde ´Eğlenceli Antrenmanla´ günü tamamlayarak kampa girdi.

Bugün Erzurum´da oynanacak karşılaşmadan avantajlı bir skorla Trabzon´a gitmeyi amaçladıklarını dile getiren Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Hem kendi prestijimiz hem de Erzurumspor´u temsil etme adına elimizden ne geliyorsa yapacağız.? dedi

Tarbzonspor´un 4 büyüklerden biri olduğunu, çok güçlü bir ekibe karşı mücadele vereceklerini dile getiren Altıparmak, Taraftarların stadı doldurmasını istedi. Altıparmak, ?Bu zorlu maçta Taraftarımızın yanımızda olacağını biliyoruz. Seyreden herkes zevkli bir maç seyredecek. Bir tek amacımız var o da yapılacak maçı kazanıp Trabzon´a avantajlı bir şekilde gitmektir.? dedi

Trabzonspor karşısında da ligdeki son iki maçta oynadıkları oyun sistemi ile oynayacaklarını aktaran Altıparmak, ?Rakip bizim için önemli değil. Orada da önde basarak oynayacağız. Trabzonspor maçını kazanmak için elimizden gelen her şeyi sahada yapacağız. İnşallah maç sonunda da Trabzon´a avantajlı bir skorla gitmeyi düşünüyoruz? dedi.