Rakip Göztepe Hedef 3 puan

Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig'in 12. haftasında yarın Göztepe’yi konuk edecek. Erzurumspor, taraftarı önünde galibiyet almak istiyor.

Tarih: 11.11.2023 17:39
Rakip Göztepe Hedef 3 puan

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ    

Trendyol 1. Lig'in 12. haftasında Erzurumspor, yarın Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Lig’de istediği sonuçları alamayan ekiplerin mücadelesi Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu’nda saat 16.00'da başlayacak. Müsabaka öncesinde Erzurumspor, 13 puanla 11. sırada yer alırken, konuk ekip Göztepe ise 13 puanla 11. sırada bulunuyor.

DADAŞ GALİBİYET PEŞİNDE

Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizin Mavi – Beyazlı ekip, geçtiğimiz deplasmanda oynadığı maçta Giresunspor’a 1-0 kaybetmişti. Dadaşlar, yarın oynanacak maçta Göztepe’yi mağlup ederek taraftarının yüzünü güldürmek istiyor. Galibiyet parolasıyla maça çıkacak olan Hakan Hoca’nın öğrencileri, taraftarlarının desteğiyle İzmir ekibini eli boş göndermek için mücadele edecek.

MAÇTA TÜRKMEN DÜDÜK ÇALACAK

Erzurumspor’un yarın taraftarının önünde Göztepe’yi konuk edeceği karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Mehmet Türkmen yönetecek. Türkmen’in yardımcılıklarını Emre Doğu ve Abdülhamit Söyler yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Olcar olacak. Kazım Karabekir Stadı'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak maçı TRT Spor ile BEIN Sports MAX-1 naklen yayınlayacak.