RAMAZAN´DA ERZURUM´UN TERCİHİ PALANDÖKEN AİLE ÇAY BAHÇESİ OLDU?

Palandöken Aile Çay Bahçesi, yenilenen yüzüyle bu yıl da Erzurumluların ilgi odağı oluyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
RAMAZAN´DA ERZURUM´UN TERCİHİ PALANDÖKEN AİLE ÇAY BAHÇESİ OLDU?

Palandöken Aile Çay Bahçesi, yenilenen yüzüyle bu yıl da Erzurumluların ilgi odağı oluyor. Şehrin dört bir yanından Palandöken Aile Çay Bahçesi´ne akın eden vatandaşlar, boş kamelya bulabilmek için adeta birbirleriyle yarışırken, çay bahçesinde hizmet sahura kadar devam ediyor. 
Palandöken Belediyesi´nin ilçeye kazandırdığı sosyal yaşam alanlarından birisi olan Palandöken Aile Çay Bahçesi, bu yılın Ramazan ayında da zirveye oynuyor. Sezon öncesinde yürüyüş yollarından kamelyalara, peyzaj mimarisinden aydınlatma sistemlerine varıncaya kadar baştan aşağı yenilenen çay bahçesi, iftara saatler kala Erzurum halkının akınına uğruyor. İftar yemeklerini Palandöken Belediyesi Aile Çay Bahçesi´nin nezih ortamında yemek için saatler öncesinden kamelya nöbeti tutmaya başlayan vatandaşlar, iftardan sonra ise, semaver çayı keyfini doyasıya yaşıyor.
BULUTLAR: BAHÇEMİZ ERZURUM´UN GÜLEN YÜZÜ
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ?İnsanların rahat nefes alabilecekleri doğal yaşam alanları yoksa orada yaşamdan söz etmekte mümkün olmaz? diyerek, ilçenin bu yöndeki ayrıcalığına dikkat çekti. Bulutlar, Palandöken Belediyesi olarak önceliklerinin yeşil ve doğal yaşam alanları oluşturmak olduğunu kaydederek, ?Bu manada ilçemizin dört bir yanında parklar, mesire bahçeleri ve doğal yaşam alanları kurduk. Vatandaşlarımız bu alanlardan diledikleri gibi istifade edebiliyorlar? dedi. Palandöken Belediyesi Aile Çay Bahçesi´nin de, söz konusu doğal yaşam alanlarından birisi olduğunu vurgulayarak, ?Çay bahçemiz, deyim yerindeyse sadece ilçemizin değil, Erzurum´un gülen yüzü oldu. İftar yemeği yemek ya da iftar sonrasında semaver çayı yudumlamak için şehrin dört bir yanından insanlar çay bahçemize akın ediyor. Neredeyse gece yarısına kadar boş yer bulabilmek mümkün bile değil? diye konuştu.
BAŞKAN BULUTLAR´DAN AÇIK DAVET
Sezon öncesinde çay bahçesini baştan aşağı yenilediklerin bilgisini veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bahçede her ayrıntıyı düşündüklerini ve vatandaşlara kusursuz hizmet verebilmek için gerekli sistemi kurduklarını ifade etti. Bulutlar, ?İşletmeciliğini bile belediyemizin yaptığı çay bahçemize bütün hemşerilerimizi bekliyoruz? diyerek, davette bulunmayı da ihmal etmedi. Öte yandan vatandaşlar da, Palandöken Aile Çay Bahçesi´nin doğal güzelliğiyle büyüleyici olduğunu belirterek, böyle bir imkanın sunulmuş olmasından dolayı Palandöken Belediyesi´ne ve Başkan Bulutlar´a teşekkür ettiler.