Resim yarışmasında Erzurum´a mansiyon ödülü

?Benim Profilo´m? resim yarışması sonuçlandı. Yarışmaya Erzurum´dan katılan Beril Su Yağan, mansiyon ödülünün sahibi oldu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Resim yarışmasında Erzurum´a mansiyon ödülü

 

Dilek BAYRAK

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri´nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´na özel düzenlediği ?Benim Profilo´m? resim yarışmasının 8 -12 yaş grubu mansiyon ödülünün sahibi yarışmaya Erzurum´dan katılan Beril Su Yağan oldu.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri´nin düzenlediği 4-8 ile 8-12 yaş arasındaki çocukların başvurabildiği ?Geleceğin Profilo´su? temalı resim yarışması sonuçlandı.

Profilo Bayileri ve ?benimprofilom.com? mikro sitesinden yarışmaya katılan eserler arasında yapılan jüri değerlendirmesi sonucunda, 4-8 yaş grubunda yarışmaya İstanbul´dan katılan Aylin Kılıçatan birinci, Ankara´dan katılan Leman Asya Sakarya ikinci ve Azra Çelik üçüncü oldu.

İstanbul´dan katılan Şevval Orhun´un eseri ise jüri tarafından mansiyon ödülüne layık görüldü.

Yarışmanın 8-12 yaş grubu kategorisinde ise yarışmaya Atakum Samsun´dan katılan Nazlıcan Balım birinci, İstanbul´dan katılan Asya Elif Adıyaman ikinci, Şırnak´tan katılan Gülseren Abay üçüncü olurken, Erzurum´dan katılan Beril Su Yağan da mansiyon ödülünün sahibi oldu.

Yarışmanın her iki kategorisinin birincileri Sacred7 Travel ?Ailemle Geziyorum? İstanbul Gezisi´nde, ikincileri Vialand Tema Park´ta, üçüncüleri ise Madame Tussauds´da eğlenceli bir gün geçirmeye hak kazanırken, her iki kategorinin 4.´sü de mansiyon ödülü olarak boya setinin sahibi oldu.