Resmi gazetede yayımlandı Bakanlık yapacak

Erzincan ve Erzurum´daki iki tramvay hattının inşası, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılacak. Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete´de yayımlandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Resmi gazetede yayımlandı  Bakanlık yapacak

Günebakış

Buna göre, Erzincan Belediye Başkanlığına ait Üniversite-Dörtyol-Otogar-Havaalanı ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait Gar-Atatürk Üniversitesi Kampüs-Tıp Fakültesi-Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi-Şehir Hastanesi-Yavuz Sultan Selim Bulvarı-Gar tramvay hatlarının inşası, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca gerçekleştirilecek.

ENER BAŞKANI AKSU´DAN TEŞEKKÜR

Gazetemiz Yazarı, Erzurum Düşünce ve Strateji Merkezi(ENER) Başkanı Vahdet Nafiz Aksu; yatırım için emeği geçenlere teşekkürde bulundu. Başkan Aksu, ?Erzurum için Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız sayın Ahmet Arslan nezdinde projeyi sıkı şekilde takip eden milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız her türlü takdir ve övgüyü hak ediyorlar.

Erzurum için önemsediğimiz bu yatırımı defalarca köşemizde yazıp çizmiş, 2011 yılında da kapsamlı bir ENER raporu/önerisi olarak kamuoyu ile paylaşmıştık. Bu nedenle ayrı bir mutluluk duyduk, projenin bu aşamaya gelmesinden. Emeği geçen herkese teşekkürler.? dedi