Rizespor maçında hedef 3 puan

İstanbul'da TFF'nin Riva tesislerinde Rizespor maçı hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor, güçlü rakibi karşısında sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Tarih: 07.04.2023 10:21
Rizespor maçında hedef 3 puan

Sinan AYDIN /Günebakış gazetesi

Spor Toto 1. Ligin 31'inci haftasında Rizespor'u Eyüpspor'un stadyumunda konuk edecek olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. TFF'nin İstanbul Riva tesislerinde antrenmanlarını devam ettiren mavi beyazlı takım, güçlü rakibi karşısında üç puan hesapları yapıyor. 

RİZESPOR MAÇI DAHA ZOR GEÇECEK

Teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde dün gerçekleşen antrenmanda, teknik ve taktik çalışma yapıldı. Futbolcularına Rizespor maçının önemini hatırlatan Hakan hoca, bu maçın daha zor geçeceğini, bu nedenle Eyüpspor maçındaki mücadenin daha fazlasını vermeleri gerektiğini söyledi. Pazar günü Çaykur Rizespor ile her iki takım için de çok önemli olan bir 90 dakikata çıkacak olan Erzurumspor, Rize'yi yenerek küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor. 

TAKIM MAÇTAN SONRA ERZURUM'A DÖNECEK

Dünkü idmanda rakibin artılarını ve eksilerini oyuncularına anlatan Hakan Kutlu, bu maçta sahada görmek istediği oyun sisteminin provasını yaptırdı. Antrenman, çift kale maç ile sona erdi.  Erzurumspor, Rizespor maçından sonra Erzurum'a dönecek. Mavi Beyazlı takım, Adanaspor'un ligden çekilmes nedeniyle 32. haftayı maç yapmadan geçirecek.