Roma Hukuk bürosu açıldı

Genç meslektaşlarını açılış günlerinde yalnız bırakmayan Av. Mustafa Çelebi, "Erzurum’a hayırlı olsun, genç meslaktaşlarımızı bu örnek girişimleri nedeni ile kutluyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Tarih: 06.06.2022 20:23
Roma Hukuk bürosu açıldı

Erzurum'da bir araya gelen 6 avukat kurdukları Roma Hukuk Bürosu ile meslektaşlarına örnek oldu.

Erzurum Barosu'na kayıtlı genç avukatlar bir araya gelerek kurdukları Hukuk Bürosu ile meslektaşlarına örnek oldu. Meslektaşlarını bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Av. Mustafa Çelebi,  "Avukatlık mesleği kutsal ve zorlu bir meslek. Genç meslektaşlarımızın da bu zorlukları bir ekip ruhuyla aşarak hem adalete, hem  hukuka katkı sunacaklarına eminim. Bireyselliğin her geçen gün daha öne çıktığı bir süreçte altı meslektaşımızın bir araya gelmesi  çok önemli ve örnek bir girişim ve oluşum. Genç meslektaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

Av. Ömer Anşin, Av.Mehmet  Akif Palabıyık, Av. Mesut Seyrek, Av. Ali Ekrem Adil, Av. Büşra Ozan Palabıyık, ve Av. Nisa Nur Odabaşı Anşin'in kurucuları olduğu 'Erzurum Roma Hukuk Bürosu'  Lalapaşa Mahallesi, Aydın Araz İş Merkezi'nde hizmet verecek.

Roma Hukuk Bürosu'nun açılışına Erzurum Barosu Avukatları da yoğun ilgi göstererek meslektaşlarına başarılar dileyip, mutluluklarına ortak oldu.