Ryan Kent: Kupa ve şampiyonluk için geldim

Fenerbahçeli futbolcu Ryan Kent, "Avrupa'dan başka teklifler de vardı ama ben kupalar ve şampiyonluklar kazanmak için uğraşan bir takıma gelmek istedim. Bu anlamda da Fenerbahçe'den daha iyi bir opsiyon yoktu.

Tarih: 18.07.2023 16:35
Ryan Kent: Kupa ve şampiyonluk için geldim

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Ryan Kent, yeni sezon hazırlıklarının devam ettiği Can Bartu Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu. Takıma yeni katılan isimlerden biri olarak yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren Ryan Kent, "İyi başlangıç olduğunu söyleyebilirim. Takım arkadaşlarım benim aile içine çok iyi bir şekilde aldılar. Beni çok iyi bir şekilde karşıladılar. Benim buraya entegrasyonumu kolaylaştırdılar. Hazırlıklarımız iyi gidiyor. Her geçen gün güçleniyoruz. Rusya kampından sonra da hazırlıklarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz" diye konuştu.

"TARAFTARLARI HEYECANLANDIRMAK İSTEYEN BİR OYUNCUYUM"

Rusya kampındaki  hazırlık maçlarını değerlendiren Kent, "Hazırlık maçlarını iyi rakiplere karşı oynadığımızı söylemek istiyorum. O maçlardan çıkarabildiğimiz maksimum şeyi çıkarmaya çalıştık. İyi seviyede takımlara karşı oynadık. Bizim için o seviyedeki takımlara karşı oynamak önemliydi. Hem defansif organizasyonumuzu çalıştık hem de topla oyunumuzu çalıştık. Ben taraftarları heyecanlandırmak isteyen bir oyuncuyum. Onları zaman zaman koltuklarından kaldırmak isteyen, onlara heyecan vermek isteyen bir oyuncuyum. Birebirlerde de oyunumu göstermeyi seviyorum" şeklinde konuştu.

"BİREYSEL ANLAMDA ÇOK FAZLA KALİTELİ OYUNCUMUZ"

Kent, hücum hattında Tadic ve Dzeko gibi isimlerle oynayacak olmasına ilişkin şunları dile getirdi: "Onlarla birlikte oynayacak olmanın harika bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Onların spora kattıklarını düşünürsek onlardan çok fazla şey öğrenebileceğimi düşünüyorum ama takımımızda çok fazla yetenekli oyuncu var. Bireysel anlamda çok fazla kaliteli oyuncumuz var. Herkes herkesi daha iyiye, daha yukarıya çekmek için uğraşıyor. Umarım bunları maçlara da yansıtırız ve iyi sonuçlar alırız."  HABER MERKEZİ