SAADET PARTİSİ GELECEĞİN ADAYLARINI BELİRLİYOR

Saadet Partisi Erzurum İl Başkanlığı yerel seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Tarih: 26.11.2023 16:47
SAADET PARTİSİ GELECEĞİN ADAYLARINI BELİRLİYOR

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

 Yaklaşık 20 ilçenin belediye başkan aday adaylarını iki aydan beri titiz bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık,  67 ilçe belediye başkan adaylarının isimlerini genel merkeze ilettiklerini söyledi.

Çalık,”  Saadet Partisi olarak bizler yaklaşık 2 aydır 20 ilçemizin belediye başkanlığı ve Büyükşehir Belediye başkanlıkları ile ilgili çalışmalarımızı genel merkezimizin Samsun Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Karaman beyin nezaretiyle başlattık. İlçelerimizden aday adayı olacak kardeşlerimizin müracaatlarını aldık. Geçtiğimiz ay ve bu ay yani geçtiğimiz hafta itibariyle de ilçe Belediye Başkanı adaylarımızı, aday adaylarımızı, ilçe başkanlarımızla birlikte davet ettik. Yaklaşık 67 ilçe belediye başkan adayımızı bizler genel merkezimize ilettik. Genel merkezimiz bunlarla ilgili hem anket çalışması hem son kararı verecek olan genel merkezimiz inşallah bunları netleştirecekler. Geriye kalan diğer hem Büyükşehir Belediye başkanımız, hem ilçe belediye başkanlarımızla ilgili. Burada yapacağımız toplantının akabinde inşallah bu isimleri genel merkezimize ileteceğiz. İnşallah genel merkezimizin bizlere belirlediği takvim içerisinde de bu kardeşlerimizi ilan edeceğiz. Rabbim nasip ederse inşallah Erzurum’da Saadet Partisi olarak en güzel sonuçları alacağımızı ümit ediyoruz. Temenni ediyoruz ve önümüzdeki süreç inşallah yeniden milli görüşme belediyeciliğinin Erzurum’da yaşanacağı bir dönemin inşallah getirir. “

21 aday sahada olacak 

“Saadet Partisi Erzurum’da inşallah bütün ilçelerimizde adayını çıkaracak. Bu süreçte gelecek partisi ile birlikte birçok ilçemizi belirliyoruz. Hatta bütün ilçelerimizi de diyebilirim inşallah onlarla birlikte süreci de tamamlamış olacağız. İlçelerimizden bütün tamamında, yani ilçelerimizden yaklaşık 35, 40 tane kardeşimiz. Müracaatı isim olarak var. Bunları bizler çağırıyoruz. Buraya dediğim gibi geçtiğimiz hafta davet edildiler. Genel başkan yardımcımızla il sorumlumuzla toplantılar yapıldı. Teker teker görüşüldü inşallah. Sonuç itibariyle 21 tane adayımızda inşallah sağda olacak.”