Sabah kuvvet akşam taktik çalıştılar

Erzurumsporlu futbolcular, Antalya kampı kapsamında dün gerçekleşen antrenmanda, sabah kuvvet çalışıp akşam ise taktik ağırlıklı idman yaptılar.

Tarih: 05.01.2023 12:22
Sabah kuvvet akşam taktik çalıştılar

Sinan AYDIN

Antalya'da ikinciyarı hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor, dünkü kamp programı kapsamında sabah kuvvet çalışıp akşam programında ise taktik ağırlıklı idman yaptı. Spor Toto 1. Ligde ilk yarı maçlarının tamalanmasının ardından 6 günlük bir iznin ardından Antalya'da kampa giren Erzurumsporlu futbolcular, bol bol güç ve enerji depolayarak hazırlıklarını sürdürüyor. 

FİTNES SALONUNDA KUVVET ÇALIŞTILAR

Mavi Beyazlı futbocular dünkü antrenmanın sabah bölümünde fitnes salonunda kuvvet çalışması yaptılar. Salonda yapılan antrenmanda ağırlık kaldırarak güç depolayan futbolcular, fiizksel hareketlerle de kondisyon yüklendiler. Antrenmanın ikinci bölümünde ise akşam saatkerinde taktik ağırlıklı idman yapıldı. Kısıtlı kadrosu ile ligin ikinci yarısına hazırlanan ve transfer tahtasının açılıp açılmayacağının belli olmadığı Erzurumspor'da, mevcut futbolcularla ikinci yarı hazırlıları sürüyor. Dünkü antrenmanın akiam bölümünde ise teknik sorumlu Muzaffer Bilazer oyucularına taktik ağırlıklı idman yaptırdı. 

PENDİKSPOR MAÇI 15 OCAK'TA

İdmanların dozu her geçen gün artarken,  Muzaffer hoca oyuncularını sıkı bir antrenman programına tabi tutarak ikinci yarıya tamamen hazır bir şekilde girmelerini istiyor. Antalya Kumluca’da kamp yapan mavi beyazlılar, 13 Ocak’a kadar burada kamp yaptıktan sonra İstanbul’a geçerek 15 Ocak'ta Pendikspor ile ikinci  yarının ilk maçını oynayıp Erzurum'a dönecek. Muzaffer Bilazer yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Mavi-Beyazlı ekibin Antalya kampına 29 futbolcu katılıyor.