Sabah Namazı buluşmaları devam ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığının "Çağrıya Kulak Ver" mottosuyla düzenlediği 2022 Yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Erzurum'da de coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.

Tarih: 17.10.2022 11:15
Sabah Namazı buluşmaları devam ediyor

Sinan AYDIN

Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Erzurum'da bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, Palandöken'e bağlı Selimiye Camii’nde sabah namazı buluşmasına katıldı. Selimiye Camii'nde gerçekleşen buluşmada Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi, salavat, sabah namazı tesbihatı ve tekbirlerin ardından, Dr. Şaban Kondi, İl Müftüsü Şahin Yıldırım’ın da katılımlarıyla “Hz. Peygamber, Cami ve İrşat” konulu bir sohbet yaptı.

GENEL MÜDÜR KONDİ HAFIZLARLA BİR ARAYA GELDİ

İl Müftüsü Şahin Yıldırım ise, Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Erzurum'a gelen Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi'ye teşekkür ederek, 2022 Yılı Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın hayırlara vesile olmasını diledi. Genel Müdür Kondi ve İl Müftüsü Yıldırım, sabah namazından sonra Hafızlarla bir araya geldi. Hafızlara nasihatlerde bulunarak çabalarının Allah katında ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Kondi, eğitim hayatlarında tüm hafızlara başarılar diledi. İl Müftü Yardımcısı Cahit Küçükyıldız, Palandöken İlçe Müftüsü Ahmet Gözcü, İmam Hatip, Kur’an Kursu öğreticileri, çok sayıda genç ve vatandaşın katıldığı sabah namazı buluşması programı, Dr. Şaban Kondi'nin yaptığı dua ile son buldu.