Sabah namazını kılan çorbayı içti

Gençlere yönelik düzenlenen sabah namazı buluşmasına ilgi büyük oldu. Katılımcılara namaz sonrası çorba ikramında bulunuldu.

Tarih: 24.10.2021 18:01
Sabah namazını kılan çorbayı içti

Sinan AYDIN

Erzurum Müftülüğü, Erzurum Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Ulu Camide gençlere yönelik sabah namazı buluşması düzenledi. Gençlerin ve çocukların camilere ilgisini artırmak için gerek Diyanet ve gerekse İl Müftülükleri tarafından çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu doğrultuda Erzurum Müftülüğü de gençlvrle sabah namazında buluştu.  Erzurum Müftülüğü, Erzurum Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Ulu Camide gençlere yönelik sabah namazı buluşması düzenledi.

NAMAZI KILAN ÇORBAYI İÇ

Programa Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Müftü Yardımcısı Cahit Küçükyıldız, merkez İlçe Müftüleri, çok sayıda genç ve vatandaş katıldı. Sabah namazından önce Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, cemaatle sabah namazının kılınmasının ardından salavat ve tesbihatlar getirildi. Müftü Yıldırım tarafından yapılan duaya hep birlikte amin denildi. Yıldırım tarafından kısa bir sohbetin de yapıldığı program, kale meydanında katılımcılara yapılan çorba ikramıyla sona erdi. Müftü Yıldırım da bir ara genç cemaata kendi elleriyle çorba ikram etti.