?Sağlık Özel? Programı Dolu dizgin devam ediyor

FLASH FM´de her Çarşamba saat 19.00´da yayınlanan Sağlık Özel Programı´nın bu hafta ki konuğu Buhara Hastanesi Nöroloji Uzmanı Yrd. Dr. Hamit Çelik oldu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
?Sağlık Özel? Programı  Dolu dizgin devam ediyor

 

GÜNEBAKIŞ/HABER MERKEZİ

FLASH FM´in Başarılı radyo programcısı Adem Canatan´ın sorularını yanıtlayan Çelik, Nöroloji çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çelik, ?Son zamanlarda sağlık alanında yaptığı çalışmalarla gündemde olan Buhara Hastanesi suda doğumdan sonra, uyku laboratuvarları ile sağlık alanında çığır açmaya hazırlanıyor? diye konuştu.

Dana önce de Doğu Anadolu Bölgesi´nde görev yaptığına değinen Çelik, insanların kendilerine olan sıcak ilgilerinden bahsetti. Güler yüzlü ve mütevazi kişiliği ile yayına renk katan Çelik, Buhara Hastanesi´nin sadece Erzurum´a değil, bölgeye de ivme kazandırdığını ve bu noktaya gelişinde Başhekim Hulki Aşır´ın büyük katkısı olduğunu belirtti.

Ayrıca migren hastalarında uygulanan botoks tedavisine değinen Çelik, bu yöntemin büyük ilgi çektiğine değindi. Migren hastalarına yapılan tetkikler sonucu uygulanan botoks tedavisi ile olumlu sonuçlar aldıklarını söyleyen Çelik, hastaların memnuniyetini paylaştı. Hastane genelinde çok deneyimli uzmanlar ve son teknoloji cihazlarla hizmet verdiklerini söyleyen Çelik, kendisini ağırlayan FLASH FM ekibine teşekkürlerini sunarak, memnuniyetini dile getirdi.