Sağlık Müdürü Bedir'den yerli aşıya davet

Gürsel Bedir, '' Yerli aşımız kendi gücümüzdür. Şartları uygun olan olan tüm hemşehrilerimizi yerli aşımız TURKOVAC'ın hatırlatma dozu uygulamasına destek olmaya davet ediyoruz'' çağrısında bulundu.

Tarih: 14.10.2021 19:54
Sağlık Müdürü Bedir

Sinan AYDIN

Erzurum Sağlık İl Müdürü Dr.Gürsel Bedir, seri üretime geçmen için iki doz aşı vurulmuş ve virüse yakalanmamış kişiler arasından en az 3 bin gönüllü üzerinde uygulanması gereken yerli aşı için şartlara uyan vatandaşları destekleme dozu vurulmaya davet etti. Tükiye aşı konusund abir gururu yaşıyor. Yerli aşımız TURKOVAC tüm aşamaları başarı ile tamamladı ve seri üretime geçmeye hazırlanıyor. Gönüllüler üzerinde denenen ve oldukça etkili olduğu ortaya çıkan yerli aşı için, son bir aşama kaldı.

''GÖNÜLLÜLERİMİZİ BEKLİYORUZ''

Bu şama ise seri üretime geçmek için hiç koronaya yakalanmamış iki doz aşısını da olmuş üç bin vatandaşa destekleme dozu olarak vurulması. Bunun için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şartlara uyan vatandaşları yerli aşıya desteğe davet etmişti. Erzurum Sağlık İl Müdürü Gürsel Bedir'de Dadaşları yerli aşıya davet etti. Müdür Bedir, yaptığı açıklamada, '' Yerli aşımız kendi gücümüzdür. Şartları uygun olan olan tüm hemşehrilerimizi yerli aşımız TURKOVAC'ın hatırlatma dozu uygulamasına destek olmaya davet ediyoruz. Turkovac Aşı Merkezi Danışma Hattı: 04424322881. Erzurum Şehir Hastanesi C blok -2 Poliklinik Katı. Gönüllülerimizi bekliyoruz.'' dedi.