SAĞLIK SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ABDULLAH DUMAN TERÖRÜ LANETLEDİ

Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Duman, Ankara’daki İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleştirilen bombalı terör saldırısını lanetledi.

Tarih: 01.10.2023 16:53
SAĞLIK SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ABDULLAH DUMAN TERÖRÜ LANETLEDİ

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru

Duman,”  Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan, toplumsal huzuru bozmaya yönelik terörist saldırıları bir kez daha kınıyoruz. ülkemizi kaos ve huzursuzluk ortamına sürüklemeyi amaç edinen olaylara bir yenisi de başkent Ankara’da eklenmiştir.   Hain saldırılar milletimizi asla pes ettiremez. Güzel ülkemiz, her alanda parlayan yıldız olacak.  Bunun gerçekleşmesinden korkanlar, bunu engellemek isteyenler, geçmişte de oldu. Bugün de var. Yarında olacak. Bize düşen, birliğimizi korumaktır. Bize düşen, bizi yıkmak, bölmek durdurmak isteyenlere karşı tek yürek olmaktır.”

Duman,” Ülkemizin milli birlik ve bütünlüğünü bozamayacaklar.”

“ Bu topraklara ihanet eden, kahpelik yapanlar bilmelidir ki bir gün mutlaka bunun hesabını vereceklerdir. Türkiye’nin uzun yıllar can yakıcı bir sorunu olan terör olaylarının son bulması konusunda attığı önemli adımlar, bu terör saldırıları ile kesilmeye ve Türkiye’nin barış ve huzurunu baltalanmaya çalışılmaktadır. Bu dönemde, hem daha serinkanlı olmak hem de birliktelik ve dayanışma duygularını güçlendirmek zorundayız. Türkiye’nin daha barışçıl, daha demokratik, daha huzurlu ve daha müreffeh bir ülke olma yolundaki çabalarına herkesin destek olması ve bu yolda sorumluluk alması gerekir. Ancak Türkiye’nin barışını, huzurunu ve refahını istemeyenlerin terörü bir araç olarak kullanmaya devam ettiklerini üzüntüyle görüyor ve esefle kınıyoruz. Terörün her türlüsünü bir kez daha lanetliyoruz. Bu hain saldırıları gerçekleştiren, topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm terör faaliyetlerini lanetliyoruz. İnanıyorum ki; ülkemizin milli birlik ve bütünlüğünü bozmak, milletimizin bu coğrafyada huzur ve güven içerisinde yaşamasına engel olmak gibi kirli emelleri olan hiçbir odak başarıya ulaşamayacaktır. Sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyor, hain saldırıda yaralanan kahraman polislerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.”