Sakaryaspor maçını kazanmak şart oldu

Yarın saat 17.00'da Sakaryaspor'u İstanbul'da konuk edecek olan Erzurumspor, hazırlıklarına devam ediyor. Mavi Beyazlılar, son üç kader haftasına girilirken kendi göbeğini kendi kesmek istiyor.

Tarih: 01.05.2023 09:31
Sakaryaspor maçını kazanmak şart oldu

Günebakış/Sinan AYDIN 

Spor Toto 1. Lig'in 35'inci haftasında yarın Sakaryaspor ile çok önemli bir 90 dakşkaya çıkacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Dadaşlar, tüm planlarını 3 puan üzerine yaptı.

ÖNEMLİ BİR 90 DAKİKA OLACAK 

Rakibin hem şampiyonluk iddası bulunması hem de play-of hedefi, mavi beyazlı takımın ise kümede kalma mücadelesi veriyor olması nedeniyle iki takım için de önemli bir 90 dakika olacak.  Bu nedenle Erzurumspor taraftarının İstanbul'da takımını yalnız bırakmaması gerekiyor. Bey Çimento Bandırmaspor'u 2-0 geriden gelip 4-2 mağlup ederek çok önemli bir galibiyet alan Erzurumspor, taraftarının da desteği ile bu maçı kazanmaya odaklandı. 

TARAFTAR MUTLAKA BU MAÇTA OLMALI

Mavi Beyazlı takımın hocası ve futbolcuları, bu önemli maçta başta İstanbul olmak üzere çevre illerde yaşayan Erzurumluları maça davet ediyor. Mavi  beyazlı ekip, bu maçtan hariç son üç hafta kala rakibini yenip kümede kalma adına rahat bir nefes almak istiyor. Spor Toto 1. Ligin 35. haftasında, Erzurumspor ile Sakaryaspor karşılaşacak. 2 Mayıs Salı günü saat 17.00'da Eyüp ilçe stadymunda oynanacak olan müsabakayı, hakem Ümit Öztürk görev alacak.