Sakaryaspor maçının hazılıkları başladı

İki gün izin kullanan futbolcular, dün İstanbul'da toplanarak Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başladılar. Dadaşaların hedefi, bu maçı kazanıp umutları son haftalara bırakmamak.

Tarih: 28.04.2023 09:05 Güncelleme: 28.04.2023 09:06
Sakaryaspor maçının hazılıkları başladı

Günebakış/Sinan AYDIN 

Spor Toto 1. ligin 35. haftasında Sakaryaspor'u konuk edecek olan Erzurumspor, maçın hazırlıklarına İstanbul'da başladı. Bandırmaspor galibiyeti sonrası morallerin yerinde olduğu mavi beyazlı takımda, teknik direktör Hakan Kutlu tarafından futbolulara 2 gün izin verilmişti. İzin sonrası topbaşı yapan futbolcular, Sakaryaspor'u da yenip küme düşme korkusundan bir nebze de olsa kurtulmak istiyor. 

MAÇ EYÜPSPOR'UN STADINDA OYNAYACAK

Mavi Beyazlı ekip, evinde oynaması gereken maçlarını, deprem sonrası Kazım Karabekir stadyumunun hasar alması nedeniyle başka illerde oynuyor. Malarının tamaına yakınını İstanbul'da oynayan Erzurumspor, Sakaryaspor maçını da Eyüpspor'un stadında oynayacağı için, futbolcular dün İstanbul'da toplanarak Sakaryaspor maçıın hazırlıklarına başladı. 

İSTANBUL'DAKİ DADAŞLAR BU MAÇA MUTLAKA GİTMELİ

Bey Çimento Bandırmaspor'u 2-0 geriden gelip 4-2 mağlup ederek çok önemli bir galibiyet alan Erzurumspor'da hedef Sakaryaspor'dan da puan yada puanlar alarak küme düşme potasından uzaklaşmak. Çok önemli bir maça çıkacak olan Erzurumspor, bu önemli maçta İstanbul ve çevre illerde yaşayan Dadaşları maça davet ediyor. Taraftarının desteği ile bu maçtan galip ayrılmak isteyen mavi  beyazlı ekip, son haftalara kalmadankümede kalmayı garantilemek isiyor.