Sakat ve cezalılar can sıkıyor

Pazar günü kendi sahasında Altınorduspor ile karşılaşacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu teknik heyetin canını sıkıyor.

Tarih: 14.10.2021 19:54
Sakat ve cezalılar can sıkıyor

Sinan AYDIN

TFF 1. ligin 9. haftasında Pazar günü Altınordu ile kazım Karabekir stadyumunda karşı karşıya gelecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da, sakat ve cezalı oyuncuların sayısının artması can sıkıyor. Oynadığı ligin en genç ve en çok koşan kadrosuna sahip olan Altınordu takımı ile yapılacak maç öncesinde teknik direktör Erkan Sözeri, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle kara kara düşünüyor.

İŞTE O İSİMLER

BB Erzurumsporun çıkacağı zorlu 90 dakika öncesi cezası nedeniyle kaptan Mustafa Yumlu ile Estrella, ayağındaki ağrılar nedeniyle antrenmanlara çıkmayan Rosheuvel ve çocuğunun ameliyatı için ülkesine giden ve halen daha gelmeyen Samuel Olanare, Altınordu maçında forma giyemeyecek. Soğuk algınlığı geçiren Oltan Karakullukçu ile Ankaragücü maçında darbe alan Eren Tozlu'nun durumu ise belirsizliğini koruyor.   

AYKUT VE MUSTAFA AKBAŞ SAHA OLACAK

Oltan ve Eren Tozlu'nun maça yetiştirilmesi için doktorlar yoğun bir çaba gösterirken, milli takımlardan dönecek olan Novikovas ve Shala'nın durumu da merak ediliyor.  Öte yandan sakatlıklarını atlatan ve takımla birlikte antrenmanlara çıkan Mustafa Akbaş ve Aykut'un da ilk 11'de sahaya çıkmaları bekleniyor.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDI

Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin Altınordu maçında Estrela'nın yerine Aykut Demir'i ön liberoda oynatması bekleniyor. Bu arada TFF 1. Lig’in 9. Haftası’nda 17 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak olan BB Erzurumspor - Altınordu karşılaşmasını Turgut Doman yönetecek.