Sakatlanan Eren Tozlu devreyi kapattı

Son haftaların yükselen yıldızı Eren Tozlu'nun İstanbulspor maçındaki sakatlığının ciddi olduğu tespit edildi. Başarılı oyuncu, devreye kadar oynayamayacak.

Tarih: 07.12.2021 18:18
Sakatlanan Eren Tozlu devreyi kapattı

 

Sinan AYDIN 

BB Erzurumspor'a Eren Tozlu'dan kötü haber geldi. İstanbulspor maçında sakatlanan tecrübeli futbolcunun çekilen MR'ı sonrası sezonun ilk yarısını kapattığı açıklandı. Gerek attığı goller ve gerekse başarılı performansıyla dikkat çeken BB Erzurumspor'un tecrübeli futbolcusu Eren Tozlu, geçtiğimiz hafta sonu oynanan İstanbulspor maçında talihsiz bir sakatlık geçirmişti. Dün MR'ı çekilen golcü futbolcunun sol ayak alt baldırında yırtık tespit edildi. Tedavisine hemen başlanan Eren Tozlu'nun sezonun ilk yarısını kapattığı öğrenildi.

SZUMSKİ - SHALA DEĞİŞİKLİĞİ OLABİLİR

Nazara gelen Eren Tozlu, Kocaelispor, Gençlerbirliği, Keçiörengücü ve Denizlispor maçlarında forma giyemeyecek. Eren'in sakatlığı sonrası teknik direktör Erkan Sözeri'nin oyununun oynadığı bölge için farklı arayışlara girdiği öğrenildi. Bu arayışlar içerisinde, yabancı oyuncu kuralı nedeniyle kaleci Szumski'nin yerine Göktuğ'a görev verilerek yabancı kontenjanında bulunan Shala'nın  Eren Tozlu'nun oymadığı bölgeye kaydırılması ihtimali de olduğu öğrenildi.