Samet Aybaba Erzurumspor'a çok yakın

Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Yönetim, geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'u Süper Lig'e çıkaran Samet Aybaba ile anlaşmaya çok yakın.

Tarih: 26.01.2022 18:46
Samet Aybaba Erzurumspor

Sinan AYDIN

Erkan Sözeri ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren BB Erzurumspor yönetimi, görüştüğü isimlerden biri olan Samet Aybaba ile anlaşmaya çok yakın. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da Başkan Ömer Düzgün öncülüğünde toplanan yönetim, sportif direktör Muzaffer Bilazer ile uzun süren bir toplantı gerçekleştirmişti. Yeni teknik direktör konusunda fikir alışverişi yapan taraflar, Ertuğrul Sağlam, Ünal karaman ve Samet Aybaba ile görüştü.

BÜYÜK OLASILIKLA SAMET AYBABA OLACAK

Alınan bilgiye göre Ertuğrul ağlam Süper Ligde bir takım çalıştırmayı düündüğü için teklifi reddetti, Ünal karaman ise TFF 1. ligde takım çalıştırmayı düşünmediğini söylediç. Bir diğer isim olan Samet Aybaba ise, düşünmek için süre istedi. Mavi Beyazlı kulübün Samet Aybab ile anlaşmaya çok yakın olduğu gelen bilgiler arasında. Gtiğimiz yıl Adana Demirspor'u uzun yıllar sonra Süper Lige çıkaran hoca olarak anılan Samet Aybaba, futbol bilgisi ve tecrübesi ile taraftarların da çok istediği biriism olarak öne çıkıyor.

MUZAFFER BİLAZER GÖREVİNE DEVAM EDECEK

Bu arada BB Erzurumspor'da hem futbolculuğu döneminde hemde hoca ve sportif direktör olarak büyük katkıları bulunan Muzaffer Bilazer'in aynı görevine devam edeceği öğrenildi. Önceki gün bir açıklama yaoan Sportif Direktör Muzaffer  Bilazer, “Ben daha önce futbolcu olarak ve teknik direktör olarak hizmet verdiğimiz şehrimizde sportif direktör olarak görev yapıyorum. Bu görevime devam edeceğim. Erzurumspor’un başına bir teknik direktör getireceğiz. Şu anda nabız yokluyoruz. Bir iki gün içinde kararımızı vereceğiz. Nabız yokladığımız isimler belli. Futbol kamuoyunda herkesin tanıdığı bildiği isimler" açıklamasını yapmıştı. Yönetimin Muzaffer Bilazer'den çok memnun olduğu birlikte çalışmaya devam edecekleri öğrenildi.