Samsunspor mesaisi sürüyor

Muzaffer hoca Samsunspor maçını kayıpsız geçmek için futbocularını hem psikoljik hem de taktiksel olarak maça hazırlıyor.

Tarih: 15.03.2022 16:55
Samsunspor mesaisi sürüyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 29. haftasında Cumartesi günü saat 16.00'da Samsunspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Samsun galibiyetinin çıkış maçı olacağını düşünen teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, üç puan için işi sıkı turuyor. Muzaffer hoca Samsunspor maçını kayıpsız geçmek için futbocularını hem psikoljik hem de taktiksel olarak maça hazırlıyor.

CAMİA KENETLENDİ, HEDEF GALİBİYET...

Oyuncuları ile yaptığı toplantılarda onlara güvendiğini söyleyen teknik direktör Muzaffer Bilazer, kenetlenmeleri halinde sezon sonu şampiyon luk için hala şanslarının olduğunu hatırlatıyor. Futbolcuları ile yaptığı toplantıda “Biz sizi buraya şampiyon olmanız için transfer ettik” diyen Bilazer, “Hepiniz değerlisisiniz. Siz bu şehre zafer yaşatacak kalite ve yetenekti isimlersiniz. Süper lig için şansımız devam ediyor. Öncelikle bir seri yakalamamız lazım. Bunun içinde ilk fırsat Samsun maçı. Samsunspor mücadelesini kazandığımız takdirde, şansımızın daha da artacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

SAKATLAR DÖNDÜ, TEK EKSİK AYKUT DEMİR...

BB Erzurumspor, Samsunspor maçı hazırlıklarını dün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer, futbolcularına Samsun maçında sahada görmek istediği oyun kurgusunun provasını yaptırdı. Mavi Beyazlı futbolcuların antrenmanlar boyunca neşeli olması camiayı sevindirdi. Bu arada sakatlıkları dolayısıyla Altınordu maçında oynayamayan Eren Tozlu ile Novikovas, takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladılar. Önemli Samsunspor maçı öncesi sakatların dönmesi camiayı sevindirirken, takımda tek eksik kart cezalısı olduğu için bu maçta oynayamacak olan Aykut Demir. Aykut'un yerine sakatlıktan dönen Mustafa Yumlu oynayacak.