SANAYİ ve TEKNOLOJİ BAKANLIĞI’NDAN YATIRIMCILAR İÇİN BÜYÜK KOLAYLIK

www.erzurumgunebakıs.com / Rabia Aslan Karakaş

Tarih: 01.08.2023 19:06
SANAYİ ve TEKNOLOJİ BAKANLIĞI’NDAN YATIRIMCILAR İÇİN BÜYÜK KOLAYLIK

www.erzurumgunebakıs.com / Rabia Aslan Karakaş 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yatırımcıların, potansiyel yatırım fırsatlarından haberdar olabilmeleri ve doğru yatırım yapabilmeleri için yatirimadestek.gov.tr sitesini kurdu.

 Bakanlık yatirimadestek.gov.tr sitesi ile bütün yatırımcılara birçok sektörde fizibilite çalışması tamamlanmış yatırım potansiyeli olan bütün yatırımlar hakkında detaylı bilgileri ve çalışmaları bulunduran kapsamlı bir site kurdu.

Teşvik Robotu nedir?

Teşvik Robotu yatirimadestek.gov.tr sitesinden yatırımcılar yatırım teşviklerini site üzerinden hesaplayabiliyor. 

Yatırıcılar için E-bülten

Sitede bulunan E-bülten’e abone olarak e-mail yolu ile yeni yatırım fırsatlarının bilgileri abonelerin e-posta adreslerine gönderiliyor. 

Tedarik Zinciri Yerlileştirme kısmı ne işe yarıyor?

Tedarik Zinciri Yerlileştirme kısmı ile aynı zamanda site içerisinden bir sektörde bulunan bir ürün veya hammadde ile ilgili tedarikçi bulabiliyor veya tedarikçi olabiliyorsunuz. Tedarikçi bulurken veya tedarikçi olurken de iki tarafın anlaşmasında bakanlık aracılık ediyor.

Faydalı Linklerde neler var?

Yatirimadestek.gov.tr sitesi yatırımcıların arayacağı birçok bilgiyi ve birçok kurumun internet sitesinin, internet sitesi adreslerini de tek bir merkezde toplaması ile yatırımcı o esnada aradığı her şeye karışıklık yaşamadan anında ulaşabiliyor.

Online Soru-Cevap

Yatirimadestek.gov.tr’de aynı zamanda yatırımcılar merak ettiği sorular site üzerinden sorabiliyor ve uzman kişiler tarafından cevap alıyor. Bunun dışında daha önce yatırımcılar tarafından sorulan soruları da site üzerinden görebiliyorsunuz. Cevabını merak ettiğiniz bir soru ise yaklaşık 16 içinde cevaplanıyor.

Yatırımcı Sözlüğü

Yatırımcılar yatirimadestek.gov.tr sitesi üzerinden yatırım ile ilgili bilmeleri gereken terimlerin anlamlarını da Yatırımcı Sözlüğü kısmında bulabiliyor.