Sanayi’de işler yolunda gidiyor!

Erzurum Sanayi esnafına, kışın işlerin nasıl gittiğini ve kazancın nasıl olduğunu sorduk. Esnaf ise…

Tarih: 20.12.2023 00:47
Sanayi’de işler yolunda gidiyor!

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ

Kış ayının kendini göstermesiyle; motoru bozulan araçlar, aküsü donan araçlar ve daha binlerce sıkıntıdan dolayı vatandaşlar sanayiye akın ediyor. 

“İşlerimiz yaza göre daha iyi ilerliyor. Tabi insanların arabalarının bozulmasını bizde istemeyiz ancak Erzurum gibi soğuk bir yerde sabah kalktığınız zaman arabanıza ne olduğunu bilemezsiniz”

EN ÇOK GELEN ŞİKÂYETLERDEN BİRİSİ “AKÜ” 

“İnsanların araba da en çok yaşadıkları sıkıntı akü sıkıntısı. Soğuktan dolayı sabah işe gitmek için uyanıp arabalarına binmeye giderken arabalarının çalışmadığını anlayan insanlar var. Bize getirdikleri zaman da akünün donduğunu görüyoruz. Kısa bir süre içinde sorunu çözüp arabayı teslim ediyoruz.”

“Son zamanlarda en çok kadın sürücülerin sanayiye uğruyor” şeklinde ifadelerine devam eden esnaf, “Kadın sürücüler arabadan pek fazla anlamıyorlar. Böyle söylediğimiz için bize sinirlenmesinler kendiler zaten böyle söylüyorlar. En çok onlar arabalarının kış bakımları veya arızları için getiriyorlar. Son olarak işlerimiz gayet yerinde bu yılı böyle bitirip yeni yıla daha fazla kazanç ve iyi bir ülke ekonomisiyle girmekte bizim en büyük temennimiz.”