ŞARKÜTERİ ESNAFININ YÜZÜ GÜLÜYOR

Ramazan Ayı'nın gelmesiyle birlikte şarküteri esnafının yüzü gülmeye başladı.

Tarih: 22.03.2024 14:04
ŞARKÜTERİ ESNAFININ YÜZÜ GÜLÜYOR

www.erzurumgunebakis.com / İhsan KUMRU

Ramazan Ayı'nın gelmesiyle birlikte yoğunlaşan şarküteri dükkânlarının içine doluşan müşteriler uzun sıralar oluşturuyor.

Sahur ve kahvaltı sofralarının vaz geçilmezi peynir, zeytin, tereyağ, kaymak ve yoğurt gibi şarküteri ürünlerine Ramazan Ayı'nın gelmesiyle talep çoğaldı. Esnaf Ramazan Ayı'na girmeden 1 hafta önce indirimlere başlarken, dükkanların içine doluşan müşteriler uzun sıralar oluşturdu. Satışlardan memnun olan ve ilerleyen günlerde işlerin daha da yoğunlaşmasını bekleyen esnaf, mübarek günlerin herkes için bereketiyle geçmesini dileyerek vatandaşların Ramazan Ayı'nı tebrik etti.

  Şarküteri esnafı,” Ramazan Ayı itibariyle yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Ürünlerimiz mandıradan halka şeklinde olmaktadır. Bazen kampanyalar yapıyoruz. Satışlardan da memnunuz. Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte satışlar yüzde 70 oranında arttı. Zeytin, peynir, köy peyniri, kaymak, tereyağı ve yöremize has sucuklar, taze et ürünleri bulunduruyoruz. İlerleyen günlerde satışlardan beklentilerimiz daha yüksek. Rabbim rızkımızı sağlayan herkesten razı olsun Yaklaşık 1 haftadır Ramazan Ayı'na özel indirimlerimiz devam ediyor. Tüm ürünlerimiz taze, mandıradan geliyor. Satışlardan da memnunuz. Ramazan Ayı'nın gelmesiyle birlikte satışlar yüzde 70 oranında arttı. İlerleyen günlerde satışlardan beklentilerimiz daha yüksek.”