SAVDES SEN DE YENİ İL BAŞKANI YAZICI OLDU….

Savdes Sen (Savunma Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası)  Erzurum İl Başkanlığına Mucip YAZICI atandı.

Tarih: 29.01.2024 11:29
SAVDES SEN DE YENİ İL BAŞKANI YAZICI OLDU….

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Savdes Sen (Savunma Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası ) Genel Merkezi tarafından 12 Ocak 2024 tarih ve 7 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile Erzurum İl Temsilciliğine Erzurum Adliyesinde 27 yıldır Zabit Katibi olarak görev yapan Mucip YAZICI atandı.

Erzurum İl Başkanı Arif KIZILER in İletişim ve Basından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına seçilmesi sonrası boşalan Erzurum İl Temsilciliğine atanan YAZICI yaptığı açıklamamsında: bana bu görevi layık gören Savdes Sen Genel Merkezine Genel Başkan Tuncay CENGİZ e tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

YAZICI açıklamasına devamla yeni nesil sendikacılığın öncülerinden ve güvenilen tercih edilen isimlerinden olan isimlerinden son günlerde teveccüh gösterilen beğenilen ve aranan sendikalardan biri olan Savdes Sen de görev yapmanın gurur ve onurunu yaşıyorum. Her platformda Erzurum un gönlümde ayrı bir yeri vardır diyen Genel Başkan  Tuncay CENGİZ’e buradan teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden çalışarak Erzurum da Savdes Sen i yetkili sendika yapmaya Türkiye genelinde yetkili konfederasyon olarak Kamu Birliği Konfederasyonumuzu başarıya ulaştırmak yetkili kılmak için çalışacağım. Amacımız sahaya inerek tüm kurumlarda görev yapan memur arkadaşlarımızı iş yerlerinde tek tek yılmadan yorulmadan ziyaret ederek Savdes Sen in öz verili çalışmasını anlatmak olacaktır. Çıktığımız bu yolda Rabbim inşallah bizleri mahcup etmez. Doğruluk şiarımız olacaktır. Bir üye yapmak için asla yalan söylemeyeceğiz. Biz yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri anlatacağız. Kararı memur arkadaşlarımız verecektir. Bu bir bayrak yarışıdır. devraldığımız bayrağı daha ileriye taşımaya çaşılacağız dedi.

YAZICI KİMDİR

1970 yılında Erzurum un şirin ilçesi Narmanda dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Narmanda tamamlayan YAZICI Erzurum Ticaret ve Meslek Lisesini bitirdi. 2010 yılında 4 yıllık İşletme Fakültesinden mezun oldu. Çeşitli sendikalarda görevler aldı. Evli Merve Revda YAZICI isminde Erzurum İlahiyat Fakültesi son sınıf öğrencisi bir kız babası olup Savdes Sen Genel Merkezi tarafından Erzurum İl Temsilciliğine ataması yapıldı.