Scuk´tan Barış Pınarı harekatına destek pozu

Erzurumspor´un Bosna Herse4k´li futbolcusu Jasmin Scuk, paylaştığı bir fotoğrafla Barış Pınarı harekatına destek verdiğini gösterdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Scuk´tan Barış Pınarı harekatına destek pozu

-ÖZEL-

 

Sinan AYDIN

 

BB Erzurumspor´un başarılı orta saha oyuncusu Jasmin Scuk, gündeme dair son paylaşımı ile büyük beğeni kazandı. Uzun bir aradan sonra Altınordu maçında ilk 11´de sahaya çıkan ve takımına 3 puanı getiren golü atan Bosna Hersekli futbolcu Jasmin Scuk, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla bir kez daha Dadaşların gönlünü fethetti. Türkiye´nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla yürütülen Barış Pınarı Harekatı´na destek verdiğini ince bir mesajla gösteren Jasmin Scuk, Erzurum kalesinin hemen altına kalede dalgalanan dev Türk bayrağının altında bir fotoğraf çektirip sosyal medya hesabından paylaşarak desteğini gösterdi. Fotoğraf kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Daha önce yaptığı açıklamalarda Türkiye´de ve Erzurum´da olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Jasmin Scuk, Türk bayrağı altına çektirdiği fotoğrafla, ?İçimizdeki hainlere inat helal olsun sana´ dedirtti.

Bosna Hersekli Futbolcumuz Jasmin Scuk´un Türk Bayraklı Paylaşımı, kısa sürede elden ele paylaşılarak sosyal medyada gündem oldu.