Şehir Hastanesinin çalışkan Başhekimi...

Dr.Öğr.Üyesi İbrahim Hakkı Tör, sık sık servisleri ziyaret edip Doktor ve hemşirelerle durum değerlendirmesi yaptıktan sonra hastalara yakın ilgi göstererek takdir topluyor.

Tarih: 04.04.2022 13:23
Şehir Hastanesinin çalışkan Başhekimi...

Sinan AYDIN

Erzurum Şehir Hastanesi Başhekimliğini vekaleten yürütürkvn geçtiğimiz haftalarda asalaten bu göreve atanan Dr.Öğr.Üyesi İbrahim Hakkı Tör, sık sık servisleri ziyaret edip Doktor ve hemşirelerle durum değerlendirmesi yapıp hastalarla sohbet ediyor. Hastalara yakın ilgi gösteren Başhekim Tör ve ekibi, büyük memnuniyetle karşılanıyor. Başhekim Dr.Öğr.Üyesi İbrahim Hakkı Tör ve yöneticiler, rutin hasta ve çalışan ziyaretlerine ara vermeden devam ederek takdir topluyor.

SORUMLU BÜROKRAT

Önceki gün B blok servislerini ziyaret eden Başhekim Tör, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek onların görüş ve önerilerini dinleyen İbrahim Hakkı Tör, daha sonra ise çalışanları ile sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi alıyor. Başhekim Tör'ün sorumlu bürokrat uygulaması, hastane personeli ve hastalar ile hasta yakınlarının takdirini alıyor.