Şeker piyasası ?şeker´ tadında

Bayramların vazgeçilmesi olan şekerler esnafın tezgâhlarını süslüyor. Evlerin vazgeçilmezi olan bayram şekerleri vatandaş tarafından büyük ilgi görüyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Şeker piyasası ?şeker´ tadında

Ramazan Bayramına sayılı günler kala envai çeşit bayram şekeri de tezgâhlarda ki yerini aldı. Bayramların vazgeçilmez unsuru olan şekerler vatandaş tarafından büyük rağbet görürken, fiyatlarda da geçen senelere oranla büyük bir değişim gözlenmiyor.

BAYRAM ŞEKERLERİ TEZGÂHLARDA

15 senedir kuruyemişçilik yapan Kerem Kara konuya ilişkin olarak, ?Şeker fiyatlarımız geçtiğimiz seneye oranla bu sene de pek değişmedi. Arada çok bir fark yok. Her bütçeye göre bayram şekerimiz var, insanlar rahatlıkla alışverişlerini yapabilirler. En yüksek fiyatlar Antep fıstıklı şeker ve çikolatalarda. Bayrama neredeyse 2-3 gün kaldı. Vatandaşında oldukça yoğun bir ilgisi var. Malum bayram şekeri herkesin vazgeçilmezi. Çikolatalı şekerlerimiz oldukça fazla tercih ediliyor. Yine diğer şekerlerimizde ve bunun yanında lokum satışlarımızda iyi şuanda. Herkeste bir bayram telaşesi var, insanlar yoğun bir şekilde alışveriş yapıyorlar. Bizlerde esnaf olarak bu ilgiden memnunuz. Vatandaşımıza tavsiyem ise şu olacak, aldıkları ürünlere çok dikkat etsinler. Kaliteli ürünleri tercih etsinler. Şimdiden herkese şeker tadında güzel bir bayram diliyorum? diye konuştu.