Sekmen'den takıma moral yemeği

Yarın deplasmanda Ankaragücü'ne konuk olacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da hazırlıklar sürerken, Onursal Başkan Mehmet Sekmen takıma moral yemeği verdi.

Tarih: 01.10.2021 18:42
Sekmen

Sinan AYDIN  

TFF 1.Ligde son haftalarda aldığı başarılı sonuçlar ile zirveye ortak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da, hafta başı yaşanan kaosun sona ermesi ve kulüpte birlik beraberlik mesajlarının verilmesinin ardından güzel gelişmelerde yaşanıyor. Önce Erzurumlu ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın kulübü ziyaret etmesi ve takımın antrenmanını izlemesi futbolcuların morallerini üst seviyeye çıkarırken, dün akşam da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen takıma yemek verdi.

"İNŞALLAH BU SEZON TAKIMIMIZIN BAŞARILARIYLA GURURLANACAĞIZ"

Maddi sorunların çözülmesinde çok büyük gayretler göstererek caimasının takdirini kazanan Onursal  Başkan Mehmet Sekmen, zorlu Ankaragücü deplasmanı öncesi yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular ile yemekte bir araya geldi. Başkan Sekmen, " Erzurumsporumuzun futbolcuları, teknik kadrosu ve destek ekibiyle bir araya geldik. Futbolcularımızın yüksek motivasyonu, enerjisi bizleri çok mutlu etti. İnşallah bu sezon takımımızın başarılarıyla gururlanacağız. Ankaragücü maçından galibiyet bekliyoruz. Erzurum ve Erzurumspor her şeyin en iyisine layıktır. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımı hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada ise Başkan Sekmen'e teşekkür edildi. Açıklamada, "Takımımız onuruna akşam yemeği veren ve Erzurumspor’umuzun başarısı için desteklerini esirgemeyen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Onursal başkanımız Sn. Mehmet Sekmen Bey’e teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde başarılarla dolu bir sezon olması temennisiyle.." denildi.