Selami Altınok´tan duygusal mesaj

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi´nin makamında trafik Polisi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu tarafından silahla vurularak şehit edilmesi, tüm Türkiye´yi olduğu gibi Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok´u da yasa boğdu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Selami Altınok´tan duygusal mesaj

 

Sinan AYDIN

Milletvekili Selami Altınok, milletvekili olmadan önce Emniyet Genel Müdürlüğü yapıyordu ve Şehit Emniyet Müdürünü de yakından tanıyordu. Aldığı haber sonrası büyük üzüntü yaşayan Selami Altınok, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayımlayarak başsağlığı dileklerini iletti. ?? Ben şahidim evlat. Sen adam gibi adamdın´´ diyerek sözlerine başlayan Selami Altınok, ??Ben ve seni tanıyan herkes şahittir ki; sen el emindin. Biz senden emindik. Biz senden razıydık. Rabbim de razı olsun. Mekanın cennet olsun...Bu millet seni hiç unutmayacak´´ dedi. Erzurum Milletvekili Selami Altınok´un duygulu mesajı, çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

İŞTE O DUYGUSAL MESAJ

Bir dönem emrinde görevli bir Polis şefini kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşayan

Selami Altınok´un duygu dolu mesajı şöyle:

 

??Altuğ...
Ben şahidim evlat; sen adam gibi adamdın...17-25 Aralık darbe girişimi sırasında sana ihtiyacımız var dediğimizde hiç tereddüt etmeden göreve koşarak geldin.
Ben ve seni tanıyan herkes şahittir ki; sen el emindin. Biz senden emindik
Biz senden razıydık. Rabbim de razı olsun. Mekanın cennet olsun...
Bu millet seni hiç unutmayacak
Kahraman evladım; adam gibi adam Rize Emniyet Müdürümüz Altuğ VERDİ´ye Allah´tan rahmet, ailesine ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyorum. 
Milletimizin başı sağolsun. Personel şube müdürümüz Ercan POLAT ve koruma memuru Yiğit Can KÖKSAL´a acil şifalar diliyorum.´´