Selçuk İnan sürprizi! Süper Lig'e geri dönüyor

Geride kalan sezon Kasımpaşa ile teknik direktörlük kariyerine adım atan Selçuk İnan hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Süper Lig ekibi, şu anda boşta olan teknik patron ile görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Tarih: 09.09.2023 16:15
Selçuk İnan sürprizi! Süper Lig

2020 yılında aktif futbol kariyerine nokta koyan Selçuk İnan, Galatasaray'da Fatih Terim'in yanında yardımcılık yaparak antrenörlük kariyerine başlamıştı. Tecrübeli futbol adamı geçen sezonun 15. haftasında ise sürpriz bir şekilde Kasımpaşa'ya imza atmış ve İstanbul ekibinin başına geçmişti. Fakat istenilen etkiyi veremeyen İnan ile Kasımpaşa yollarını ayırmıştı. Bir süredir boşta olan Selçuk İnan hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig ekibi, teknik adam ile görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.FUTBOLCULUK KARİYERİNDE TOPLAM 16 KUPASI VAR

Selçuk İnan futbolculuk kariyerinde 5 Süper Lig şampiyonluğu, 5 Türkiye Kupası ve 6 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. EURO 2016 Elemeleri'nde İzlanda'ya frikikten attığı gol, hafızalara kazındı. Bu şık golle Türkiye, Avrupa Şampiyonası vizesi aldı.

KASIMPAŞA'DA İLK ADIMI ATTI

Profesyonel futbol kariyerinin ardından Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcısı olarak antrenörlüğe başlayan Selçuk İnan, 22 Kasım 2022'de Kasımpaşa ile ilk teknik direktörlük tecrübesine başlamıştı.

 

Selçuk İnan sürprizi Süper Lige geri dönüyor

 

SELÇUK İNAN'LA YOLLAR AYRILDI

Geçen sezon Süper Lig'de topladığı 26 puanla 13. sırada yer alan Kasımpaşa, son olarak sahasında Ümraniyespor ile 1-1 berabere kalmış ve bu mücadelenin ardından Teknik Direktör Selçuk İnan ile yolları ayırmıştı.

13 MAÇTA 3 GALİBİYET

Kasımpaşa'nın başında 13 maça çıkan Selçuk İnan 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Son olarak geçen sezon Ümraniyespor'la 1-1 berabere kalan Paşa'dan ayrılık kararı çıkmıştı.

 

Selçuk İnan sürprizi Süper Lige geri dönüyor

 

ÇAĞDAŞ ATAN İSTİFA ETTİ

Geçtiğimiz gün Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da Çağdaş Atan dönemi sona erdi. Başarılı teknik direktör, sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımıyla Kayserispor'dan ayrıldığını açıkladı. Deneyimli teknik adamın yeni adresi Rams Başakşehir oldu.

SELÇUK İNAN SÜRPRİZİ

Çağdaş Atan'ın ayrılığı sonrası Kayserispor'da yeni teknik direktör arayışları başladı. Kayseri yerel basınında çıkan haberlere göre, son olarak Kasımpaşa'da görev yapmış olan Selçuk İnan listeye alındı.

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞECEK

Öte yandan Kayseri temsilcisinin kurmayları, Selçuk İnan ile görüşme gerçekleştireceği kayda geçti.

 

Selçuk İnan sürprizi Süper Lige geri dönüyor

HABER MERKEZİ