'Sen ben yok Erzurumspor var'

Palandöken Kartalları taraftar grubu Ankaragücü maçı öncesi çağrı yaparak pazar günü takıma destek için seferberlik ilan etti.

Tarih: 23.02.2022 14:17

Sinan AYDIN 

Zorlu Ankaragücü maçı öncesi Palandöken Kartalları taraftar grubu tümtaraftarları Pazar günü takıma destek çıkmaya çağırdı. Spor Toto 1. Ligde BB Erzurumspor Pazar günü belki de ligin en önemli maçına çıkacak. Rakip Lider Ankaragücü. Zorlu müsabaka öncesi futbolcular antrenmanlarını sürdürürken, taraftar grupları da tüm şehir olarak kenetlenmek adına çağrılar yapmaya başladı. Palandöken Taraftar gurubu da önemli karşılaşma öncesinde tüm Erzurumluların pazar günü Kazım Karabekir stadını doldurmaları için adeta seferberlik ilan etti. Çağrıda şöyle denildi:

HAYDİ DADAŞ ŞAMPİYONLUK İÇİN SEFERBERLİK İLAN EDİYORUZ.!

YILIN SEZONUN MAÇINDA SEVDAMIZ İÇİN,MAVİ BEYAZ İÇİN ERZURUMSPOR'UMUZUN YENİ SEZONDA SÜPER LİGDE YER ALMASI İÇİN SENDE ARKADAŞINI DAVET ET CAN DADAŞ..

6 PUANLIK MAÇDA ARKADAŞINI AL, ATKINI TAK SESİMİZ KISILANA KADAR SON DÜDÜĞE KADAR ŞAMPİYON ERZURUMSPOR DİYE SEVDAMIZI HAYKIRMAYA VARMISIN CAN DADAŞ..

BİZ ERZURUMSPOR'UZ.!

BİZ DEĞİLMİYDİK KÖR OLAYIM BAŞKASINA BAKARSAM UĞRUNDA ÖLÜMDEN KORKARSAM BESTESİNİ HAYKIRAN..

BİZ DEĞİLMİYDİK BİR GÜN OLSUN TERK ETMEDİK BESTEMİZLE KAZIM KARABEKİR STADINI İNLETEN SES TELLERİMİZ KISILANA KADAR SEVDAMIZI HAYKIRAN..

BİZ DEĞİLMİYDİK -20 DE 25.000 TARAFTAR İLE 3.LİG ŞAMPİYONLUK REKORU KIRAN..

BİZ DEĞİLMİYDİK 2.LİG DE TARAFTAR REKORU KIRARAK ŞAMPİYON OLAN..

BİZ DEĞİLMİYDİK MAVİ BEYAZ ŞAMPİYON ERZURUM DİYE ERZURUM CADDELERİNİ SALLAYAN..

ŞİMDİ SÖZ BİZDE BÜYÜK ERZURUMSPOR TARAFTARINDA DADAŞ..

SEN BEN YOK ERZURUM VAR.!

27 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ 7' Den 70'E  KÜSKÜNLÜKLERİ, DARGINLIKLARI BIRAKIP SEVDAMIZ İÇİN, MAVİ BEYAZ İÇİN TÜM TÜRKİYE'YE OLEYY OLEY OLEYYY ŞAMPİYON ERZURUM DİYE HAYKIRMA VAKTİ ..

İNANANLAR ASLA KAYBETMEZ DADAŞ