Şenkaya’da Ormanlı Orman Parkı törenle açıldı

İçerisinde 10 adet Kamelya, 10 adet Piknik Masası, 1 adet bay ve bayan mescit ve tuvalet bulunan Ormanlı Orman Parkı, halkıb hizmetine sunuldu.

Tarih: 07.07.2022 10:17
Şenkaya’da Ormanlı Orman Parkı törenle açıldı

Sinan AYDIN

Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Erzurum'un Şenkaya ilçesinde 3,5 hektarlık alanda tesis edilen Ormanlı Orman Parkı, törenle hizmete açıldı. Bölge halkının keyifli zaman geçirebileceği Ormanlı Orman Parkı'nın açılışına, Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay,  DSİ 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, Meteoroloji 12.Bölge Müdürü Hüseyin Arabacı, Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemil İlbaş, Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, Şenkaya Ak Parti İlçe Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri, Bölge Müdürlüğümüz Personelleri, Ormanlı Köyü Muhtarı ve çok sayıda civar köylerden vatandaş katıldı.

HALKIN İHTİYACINA CEvAP VERECEK BİR PARK

Açılış konuşması yapan Bölge Müdürü Oktay Ayatay, “Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Ormanlı Orman Parkı'nda 10 adet Kamelya, 10 adet Piknik Masası, 1 adet bay ve bayan mescit ve tuvalet yapılmıştır. Bu alan yayla turizmi açısından büyük öneme sahip olan Allahüekber şehitliği yolu üzerinde olması ve konum olarak Ormanlı, Akşar, Yazılı, Yeşildemet, Köroğlu, Hoş, Taht ve Sarıkayalar köylerine hitap etmesi bakımından da ayrı öneme sahiptir. Açılış törenimize icabetleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Orman Parkı'nın bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılışı yapılan alanda Bölge Müdürümüz, beraberindekilerle incelemelerde bulundu.