SER VERDİ, SIR VERMEDİ

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kanal25´te yayınlanan ?Biz Bize Erzurum? adlı programa katıldı. Naci Ergen´in hazırlayıp sunduğu, Nokta Medya Editörü Samet Özünal ile Günebakış Gazetesi Yayın Yönetmeni Mahmut Akdağ´ın yorumcu olarak katıldıkla

Tarih: 01.01.0001 00:00
SER VERDİ, SIR VERMEDİ

 

Nesrin ÇETİNKAYA

Projesinin içeriğine dair en küçük bir ipucu bile vermekten kaçınan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ?Bu projemiz 2023 vizyonumuz olan proje ve kesinlikle sadece Palandöken ilçemizi ya da bizi ilgilendirmiyor. Bu proje şehrin tümünü ve tamamını ilgilendiren bir proje. Öyle ki; maliyet açısından bugüne kadar yaptığımız en büyük üç yatırımın toplamı kadar mali bir büyüklüğe sahip. Toplumsal bir proje, Erzurum´a çok faydalı ve hayati önem taşıyan bir proje.? ifadelerini kullandı.    

BULUTLAR: SER VERDİ, SIR VERMEDİ

Gazetecilerin ısrarına rağmen söz konusu projenin ne olduğunu açıklamayan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ?Bu işler nasip ve kısmet meselesi. Eğer bize bu görev yeniden tevdi edilirse, Allah´ın izniyle bu proje bizim 2023 projemiz olacak. Fakat diyelim ki farklı bir durum oldu; elbette ki gelecek olan arkadaşımıza biz bu projeyi veririz, her türlü yardımcısı ve destekçisi oluruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim muradımız rıza-i Hakk´tır, başka da bir gayemiz yoktur? diye konuştu.