Şeref kaptan virüse yenildi..

Erzurum´da ulaşım sektörünün sevilen isimlerinden olan yılların uzun yol şoförü Şeref Akbulut, korona virüse yenik düştü.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Şeref kaptan virüse yenildi..

 

-ÖZEL- 

Yılların kaptanı koronaya yenik düştü

Sinan AYDIN

Erzurum´un köklü ulaşım firmalarından Esadaş´ında kurucuları arasında yer alan yılların kaptan şoförü Şefer Akbulut, önce gizli kalp krizi ardından Koronavirüs testinin pozitif çıkması ile aynı gün hastanede yaşamını yitirdi. 59 yaşında iki çocuk babası olan Şeref Akbulut, ulaşım sektöründe sevilen bir sima idi. Son olarak Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesi taksi durağında taksicilik yapan Akbulut, aniden rahatsızlanınca oğlu Öcal Akbulut tarafından Palandöken Devlet Hastanesine götürüldü.

ULAŞIM CAMİASINI YASA BOĞAN ÖLÜM

Burada yapılan kontrollerde önce sağlığının yerinde olduğu ifade edildi. ardından ise yine rahatsızlanan Şeref Akbulut yine aynı hastaneden Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesin de yapılan tahliller neticesinde Şeref Akbulut´un son olarak Koronavirüs testinin yapılması karalaştırıldı. Yapılan test sonucunca Şeref Akbulut´un testi pozitif çıktı. yılların tecrübeli kaptan şoförü Şeref Akbulut, sevk edildiği Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde aynı gün vefat etti. Şeref Akbulut´un ani ölüm haberi Erzurum´da ulaşım camiasını yasa boğarken, merhumun cenazesi Asri mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.