Sevinç ve üzüntü bir arada

Maç sonrası yaptığı değerlendirmede BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, 1 puan önemli, ancak 3 puanı kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyoruz? dedi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Sevinç ve üzüntü bir arada

 

Murat ÖZDEMİR

Spor Toto 1´inci Lig´in 25´inci haftasında İstanbulspor´a konuk olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor sahadan 2-2 berabere ayrıldı. Maç sonrası Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, özellikli ilk yarıda rakibe karşı çok üstün futbol oynadıklarını belirterek, ilk yarıyı 2-3 farkla kapatabileceklerini, ancak girdikleri pozisyonları golle sonuçlandıramadıklarını paylaşarak, ?3 puan hanemize yazdırabileceğimiz bir maçtı. Özellikle ilk yarıda 3´ü bulacak pozisyonlara girdik maalesef değerlendiremedik.? Diye konuştu

İstanbulspor´un ligin en iyi takımlarından olduğunu ifade eden Altıparmak, ?Benim nazarımda, İstanbulspor bu ligin en iyi takımlarından. Ne yaptığını bilen, futbol oynayan bir takım. Rakibimizi tanıyorduk. Zaaflarını da biliyorduk. İlk yarıda bu zaaflarından faydalandık. Pozisyonlara girdik. Değerlendiremedik. İlk yarıda dediğim gibi 3´ü bulabilirdik. Ancak 1-1 eşitlikle soyunma odasına geçtik. Maçın ikinci yarısında yine öne geçtik. Ancak rakibin hızını kesemedik. Öne gçtiğimiz dakikadan itibaren müthiş bir baskı kurdular ve golü buldular. Nihayetinde 1 puan için elbette sevinçliyiz. Ancak kaçırdığımız bir 3 puan var. Bunun için de üzüntülüyüz. Şimdi Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Taraftarımız da kendilerine ayrılan yeri tamamen doldurdu ve bizi destekledi, onlara teşekkür ediyoruz? açıklamasını yaptı.