Seyirci kılıklı sülükler!

Takım üçüncü ligde iken stadın yolunu bilmeyenler, şimdi araya birilerini sokarak stada kaçak yada Yönetici adı altında girerek Kulübün her hafta para cezası ile cezalandırılmasına neden oluyolar.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Seyirci kılıklı sülükler!

Sinan AYDIN 

BB Erzurum son haftalarda neredeyse her maç sonunda protokole fazla seyirci alınmasından dolayı kurallara aykırı hareketten ceza alıyor. Son olarak Fenerbahçe maçında da stada fazla seyirci alındığı için PFDK kararları ile BB Erzuruspor Kulüüne 24 Bİn TL para cezası kesildi. Ceza ile ilgili yapılan Profesyonel Futbol Didiplin Kurulu (PFDK) kararında, ´´ Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübünün, 11.01.2021 tarihinde oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Fenerbahçe Süper Lig müsabakasında, protokol tribününe talimatta belirlenen sayıdan fazla kişinin alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 24.000. TL para cezası ile cezalandırılmasına (oyçokluğu) karar verilmiştir." denildi.

TARAFTAR TEPKİLİ: CEZAYI CEPLERİNDEN ÖDESİNLER

Üst üste aynı kural dışı hareketten ceza alınması, taraftarların sonunda sabrını taşırdı. Taraftarlar, vicdansız ve sorumsuz kişililerin Erzurumspor kulübümnün üzerinden haksız menfaat elde ettiklerini, bazı yöneticilerin bu druma çanak tuttuğunu, sorumsuzluğun cezazını ise kulübün ödediğini belirttiler. Bu paraların kulübün parası olduğunu hatırlatan taraftarlar, "Bu takım üçüncü ligde iken stadın yolunu bilmeyenler, şimdi takım Süper ligde diye araya birilerini sokarak stada kaçak yada Yönetici adı altında sokuluyor. Bu cezaları stada yasa dışı yollardan girenlerle, yöneticiler birlikte ceplerinden ödesinler" diyerek yönetime tepki gösterdiler.