Sıcak Havalarla Birlikte Erzurum’un Piknik Alanları Renklendi

Baharın gelmesiyle birlikte Piknik sezonunu başlarken, Erzurumlu vatandaşlar açık havada vakit geçirmenin keyfini yaşıyorlar.

Tarih: 22.04.2024 23:17 Güncelleme: 23.04.2024 03:12
Sıcak Havalarla Birlikte Erzurum’un Piknik Alanları Renklendi

www.erzurumgunebakis.com/ Sedanur Bingöl 

Piknik, aile ve arkadaşlarla bir araya gelerek stres atmanın harika bir yolu olurken, Erzurum’da Parklar, mesire alanları ve bahçeler piknik yapmak isteyen vatandaşlarla dolup taşıyor. Özellikle piknik sezonunun açılmasıyla birlikte, insanlar piknik için gerekli olan ekipmanları kaptıkları gibi, aileleri veya arkadaşlarıyla birlikte güneşli havanın keyfini çıkaracak mekanlara akın ediyorlar.

Zorlu geçen kış şartlarından sonra güneşli hava ilaç gibi gelirken piknikler, çocuklar için oyun ve eğlence, yetişkinler için ise dinlenme ve stres atma fırsatı sunuyor. 

Arkadaşlar arasında veya ailelerle birlikte gerçekleştirilen piknikler keyifli sohbetlerin, gülüşmelerin ve unutulmaz anların yaşandığı bir buluşma noktası haline geliyorken, piknik alanları neşe ve eğlenceyle dolup taşıyor. 

Erzurum'da bulunan birbirinden güzel piknik alanları, doğanın kucağında huzurlu anlar yaşamak isteyenleri ağırlıyorken en çok tercih edilen yerler ise Olimpiyat parkı, Tavşanlı Park ve 15 Temmuz Mesire alanı oldu.